Yuki dome 23
12 april 2024

Work Brighter Dome by Yuki

Financiële inzichten, duurzaamheid, AI, ondernemerschap en groei. Geen thema blijft onbesproken in de Yuki Dome.

Petteri Rantamäki

Petteri Rantamäki | It’s a match: the power of collaboration

Whether you’re choosing a psychologist or swiping on Tinder: you need a certain click with someone. And the same goes for the collaboration between an accountant and entrepreneur.

In this keynote, Petteri, Accounting Office Specialist at Visma, takes you through the importance of this collaboration, while also emphasizing the power of coherent partnerships, transparency and shared values.

Curious about the strategy for getting to the right fit? Claim your spot right away and let Petteri inspire you!

Lees meer
Bart

Bart Schockaert | E-invoicing: een digitale revolutie

Peppol en de vernieuwde regelgeving vanaf 2026? Dat wordt een pittige uitdaging, maar… het biedt ook heel wat kansen voor jou als accountant en ondernemer!

In deze keynote neemt Bart Schockaert, Growth Director bij Yuki, jou mee in de wereld van Peppol en zoomt hij in op wat écht telt: de concrete meerwaarde voor jou! Van kostenbesparing tot efficiëntiewinst, van real-time inzichten tot betere samenwerkingen.

Lees meer
Carlien

Carlien Van den Bril | Happy Employees, Satasfied Customers

In tijden van arbeidskrapte, war on talent, ziekteverzuim en personeelstekort, is er één ding dat als een paal boven water blijft staan: je bedrijfscultuur.

Een goede cultuur – met een duidelijke identiteit, een moderne mindset, heldere groeipaden en transparante waarden – is goud waard als bedrijf of kantoor. Want blije medewerkers? Die gaan ‘the extra mile’ én zorgen voor tevreden klanten!

Concrete tips, tricks & tools voor een betere betrokkenheid van je personeel krijg je van Carlien, Chief People Officer bij Yuki.

Lees meer
Jurgen

Jürgen Suls | When AI takes over: de toekomst begint vandaag

Artificial Intelligence. Machine Learning. Automatisering: ‘t zijn ondertussen véél meer dan buzzwords.

Waar de accountancysector en het bedrijfsleven vroeger het koud zweet kregen van zulke termen, kijken ze vandaag de innovatieve toekomst resoluut in de ogen.

Benieuwd naar welke opportuniteiten AI kan bieden? Op zoek naar concrete tips, tricks & tools om met AI aan de slag te gaan? En geïnteresseerd in de manier waarop AI de samenwerking tussen accountant en ondernemer kan versterken? Dan is deze keynote van Jurgen, Head of Product bij Yuki, een absolute must!

Lees meer
Reserveer nog snel je plek!
Kelly Olivier

Kelly Bosschaerts & Olivier Verhaeghe | 1 + 1 = 3: de kracht van samenwerken

Een efficiënte, correcte en succesvolle boekhouding? Dat is de gedeelde verantwoordelijkheid van de accountant én de ondernemer.

Tijdens dit open gesprek gaat Kelly, Business Development Specialist bij Yuki in gesprek met Olivier Verhaeghe, Accountant bij Umain en een van zijn ondernemers. Ze belichten de wensen, noden en uitdagingen van de verschillende stakeholders én zoomen we in op de absolute hamvraag: hoe kan je zo optimaal mogelijk samenwerken?

Kortom, wil jij volop inzetten op een soepele en constructieve samenwerking? Dan zorgt dit panelgesprek gegarandeerd voor heel wat inspiratie!

Lees meer
Dewi

Dewi Vermeulen | Duurzaamheid als kans: what’s in it for you?

Duurzaamheid in de accountancysector en het bedrijfsleven? Dat heeft in het afgelopen jaar enorm aan belang gewonnen.

De Europese Commissie heeft immers de ecologische regelgeving en richtlijnen verstrengd en staat op het punt om het rapporteren over deze materie verplicht te maken dus… hoog tijd om sustainability monitoring hoog op de lijst van prio’s te plaatsen!

Ben jij klaar om de transitie te maken? In deze keynote toont Dewi Vermeulen, Strategic Projects Director bij Yuki, de vele voordelen aan de hand van praktische tips, tricks & tooling. Op naar de toekomst!

Lees meer
Ellen Jeroen

Ellen Sano & Jeroen De Wit | Ondernemers en accountants: they're not so different!

Het water tussen ondernemers en accountants lijkt vaak diep, maar… eigenlijk zijn het twee druppels water.

Er zijn immers niet zo veel verschillen tussen beide partijen. Een gedreven accountant is ook een ondernemer, een bevlogen ondernemer is eveneens met zijn cijfers bezig en ze willen beiden hetzelfde: groeien, rendement boeken en successen behalen.

Ellen Sano, Managing Director bij Yuki, en Jeroen De Wit, CEO van Teamleader, slaan de brug tussen de accountant en de ondernemer, houden een duidelijke spiegel voor en breken de lans voor een betere en (h)echtere samenwerking. Let’s talk!

Lees meer