Jurgen
Terug naar overzicht

When AI takes over: de toekomst begint vandaag

Jurgen Suls

Bedrijf

Yuki

Functie

Head of Product

Stage

Work Brighter dome by Yuki

Uur

13.00 - 13.30

Artificial Intelligence. Machine Learning. Automatisering: ‘t zijn ondertussen véél meer dan buzzwords.

Waar de accountancysector en het bedrijfsleven vroeger het koud zweet kregen van zulke termen, kijken ze vandaag de innovatieve toekomst resoluut in de ogen. En terecht! Het biedt immers enorm veel kansen en groeimogelijkheden - en wie deze revolutie mist, dreigt volledig uit de boot te vallen.

Benieuwd naar welke opportuniteiten AI kan bieden? Op zoek naar concrete tips, tricks & tools om met AI aan de slag te gaan? En geïnteresseerd in de manier waarop AI de samenwerking tussen accountant en ondernemer kan versterken? Dan is deze keynote van Jurgen, Head of Product bij Yuki, een absolute must!

Over Jurgen

Als Head of Product bij Yuki, is Jurgen Suls verantwoordelijk voor het uitschrijven en uitrollen van de strategische krijtlijnen voor de roadmap, om er op die manier voor te zorgen dat al ideeën, features en innovaties in de Yuki-software worden geïmplementeerd. Om dit mogelijk te maken is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends. Van artificial intelligence tot machine learning: het zijn enorm boeiende tijden - en daar neemt hij je graag in mee

Reserveer jouw ticket voor 2024!