Jurgen Suls

When AI takes over: de toekomst van ondernemen

Jürgen Suls

Bedrijf

Yuki

Functie

Product Manager

Stage

Work Brighter Stage by Yuki

Uur

13.00 - 13.30

Artificial Intelligence. Machine Learning. Automatisering: ‘t zijn meer dan buzzwords.

Waar ondernemers vroeger het koud zweet kregen van zulke termen, kijkt het bedrijfsleven ondertussen de innovatieve toekomst resoluut in de ogen. En terecht! Het biedt ondernemers immers enorm veel kansen - en zal het ondernemerschap drastisch veranderen. Die boot wil je niet missen, toch?

Benieuwd naar welke opportuniteiten er voor het grijpen liggen in de nabije toekomst aan de hand van concrete voorbeelden? Dan is deze keynote een absolute must, dus… op naar de toekomst van ondernemen!

Over Jurgen

Hi there, ik ben Jurgen! Als Product Manager bij Visma I yuki ben ik verantwoordelijk voor het uitschrijven en uitrollen van de strategische krijtlijnen voor onze Belgische roadmap, om er op die manier voor te zorgen dat al onze ideeën, features en innovaties in de Yuki-software worden geïmplementeerd. Om dit mogelijk te maken is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends. Van artificial intelligence tot machine learning: het zijn enorm boeiende tijden - en daar neem ik je graag in mee!

Reserveer jouw ticket voor 2024!