Ellen Jeroen

The highs & lows: ondernemen als rollercoaster

Ellen Sano & Jeroen De Wit

Bedrijf

Visma Yuki & Teamleader

Functie

Managing Directors

Stage

Work Brighter Stage by Yuki

Uur

14.20 - 14.50

Ondernemen voelt soms als een rollercoaster: dat gevoel kent elke ondernemer.

Jeroen De Wit (Teamleader) en Ellen Sano (Visma I yuki) gaan het open gesprek aan met elkaar en nemen hun eigen ondernemersparcours onder de loep. Van de hoogtes tot de laagtes, van de successen tot de mislukkingen: over een verhaal gesproken waar elke ondernemer zich in zal herkennen! Daarnaast belichten ze de samenwerking tussen Teamleader & Yuki en staan ze stil bij de kern van hun business: ondernemers ondersteunen in het maken van de beste keuzes.

Benieuwd naar de verhalen van Teamleader, Visma I yuki en twee rasechte ondernemers? Dan ben je hier aan het juiste adres, dus... let's open up the discussion!

Over Ellen

Mijn naam is Ellen Sano, Managing Director bij Visma I yuki, en samen met ons gedreven team in België, Nederland & Spanje zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd om Yuki uit te bouwen tot een gevestigde waarde in het softwarelandschap. Daarnaast hoop ik andere ondernemers elke dag opnieuw te inspireren om de volgende stap te durven zetten in hun carrière en iets te creëren waar ze werkelijk trots op kunnen zijn.

Reserveer jouw ticket voor 2024!