Dewi Vermeulen

Duurzaam ondernemen: what's in it for you?

Dewi Vermeulen

Bedrijf

Yuki

Functie

Strategic Projects Director

Stage

Work Brighter Stage by Yuki

Uur

12.20 - 12.50

Issues en vragen omtrent duurzaamheid, duurzaam ondernemen en ecologische regelgeving? Die komen steeds vaker voor. En jij, als ondernemer? Wel, jij zult daar je weg in moeten vinden.

De Europese Commissie voert immers, as we speak, heel wat ecologische regelgevingen en richtlijnen door en staat op het punt om het rapporteren over deze materie verplicht te maken dus… hoog tijd om sustainability monitoring als ondernemer hoog op de lijst van prio’s te plaatsen!

Ben jij klaar om de transitie te maken? In deze keynote tonen we de vele voordelen aan de hand van praktische tips, tricks & tooling, zodat jij niet langer groen hoeft te lachen, maar wél…

Groen kunt ondernemen!

Over Dewi

Nice to meet you! Mijn naam is Dewi. Als Strategic Projects Director bij Visma | yuki werk ik voortdurend aan nieuwe initiatieven op het snijvlak van innovatie en business modellen. Door mijn ervaring als oprichter, investeerder en coach bij verschillende softwarebedrijven heb ik een sterke passie ontwikkeld voor het vertalen van trends en uitdagingen naar concrete oplossingen. Daarnaast heb ik een speciale affiniteit met duurzaamheid en wil ik bedrijven helpen om een positieve impact te maken. The only way is forward!

Reserveer jouw ticket voor 2024!