52958676147 13229255f1 k
30 mei 2024

Work Smarter <3 accountants

De toekomst van accountancy? Die ontdek je op Work Smarter natuurlijk. Van het Finspiration Stage tot de verschillende Domes en partners: je kan je hart ophalen op 6 juni. We gidsen je even door de veelheid aan keuzes en stelden het volgende programma samen op maat van de accountant.

Finspiration Stage

We wijden een volledig podium aan alles wat (van ver of dichtbij) interessant kan zijn voor accountants: het Finspiration Stage. Maar als je iets vroeger ‘t Kuipke binnengaat, of nog even blijft plakken, kan je ook nog andere keynotes meepikken op het Main Stage. Van Fly bijvoorbeeld. Of van Jan Pauly’s muziekpanel!

Eva

Eva Faict - E-commerce-mogelijkheden voor Belgische kmo's

Welke mogelijkheden kan e-commerce bieden? Hoe zet Amazon zich in om kmo’s te ondersteunen op hun digitale reis? Eva laat zien op welke manier e-commerce een belangrijke rol kan spelen in de groei van bedrijven. Maar Amazon biedt ook specifiek tools en programma's aan om lokale ondernemers te helpen hun online aanwezigheid te versterken en succesvol te worden in de digitale economie.

Lees meer

Ellen Sano

Ellen Sano - Je functie als accountant: the future is now!

Een sector in verandering? Dat vraagt om een andere kijk op de rol als accountant, met als centrale vraag: hoe word je zo’n ‘accountant van morgen’?

In deze keynote breekt Ellen Sano, Managing Director van Yuki, een lans voor de accountant van de toekomst. Ze belicht waar deze accountant aan moet voldoen, op welke trends je kunt inspelen, hoe je je moet voorbereiden en welke positionering je als accountant of kantoor kunt innemen.

Kortom, een must-hear voor elke accountant die klaar wil zijn voor de toekomst. The future is now: are you ready?

Lees meer

Petteri Rantamäki

Petteri Rantamäki - Accounting 3.0 [ENG]

Het leven, het werk en de hele wereld zijn een configuratie van machine-achtige processen. Alles wat er gebeurt, heeft een begin: input, het proces dat de huidige situatie probeert te manipuleren, en een einde: output. Op dezelfde manier is onze industrie een verzameling van input-proces-output schema's. De manier waarop dat proces in het verleden is uitgevoerd, is veranderd, maar de reden om het te doen is eigenlijk hetzelfde gebleven. De toekomst lijkt echter een belofte in te houden van een grotere rol voor administratief werk. Hoe kan een boekhoudkantoor een uitgebreide, next-gen versie van zichzelf worden? Laten we daar eens over nadenken.

Lees meer

Hans Diels

Hans Diels - Politieke disruptie voor iedereen!

Wat hebben Limburgse appelboeren, BNP-Paribas bankiers, de microchiponderzoekers van IMEC en Barbie gemeen? Allen vallen ten prooi aan politieke disruptie. Landen zetten handelsstromen steeds vaker in om elkaar onder druk te zetten in geopolitieke conflicten. En die geopolitieke spanningen zullen enkel toenemen de komende decennia. Hans Diels legt uit hoe geopolitiek en economie verstrengeld geraakten, wat dat betekent voor landen en bedrijven en hoe ze hiermee kunnen omgaan. Met sprekende voorbeelden toont hij de noodzaak om je aan te passen aan deze nieuwe realiteit.

Lees meer

Stephanie De Bruyne itsme

Stephanie De Bruyne - Meer delen mét meer privacy: de dataparadox voor burgers

Er komen nieuwe systemen op waarbij burgers hun gegevens kunnen delen met verschillende partijen. Maar hoe kunnen ze zelf de touwtjes in handen houden en bepalen welke gegevens ze delen en met wie? Hoe kunnen ze dat op een makkelijke manier doen zonder in te boeten aan veiligheid? En hoe vinden ze hun weg door het complexe landschap van betrouwbare bronnen, digitale portefeuilles en derde partijen?

Ontdek hoe digitale identiteiten een grote rol zullen spelen in het bij elkaar brengen van al die factoren om een soepele en veilige ervaring te waarborgen.

Lees meer

Break-out sessies in de domes

Als dat nog niet genoeg is, kan je nog altijd terecht in een van de domes waar accountancy centraal staat: de Accountancy Dome (die had je vast niet zien aankomen), de Work Brighter Dome by Yuki en de AdminPulse Dome. Stuk voor stuk kleine eilandjes voor boekhouders en sympathisanten. Hot topics, praktische tips, bijzondere aankondigingen en nieuwe tools. Hier moet je zijn. De volledige line-up ontdek je bij ‘break-outs’.

Partners

Natuurlijk staan er ook een hoop partners voor je klaar die je helpen bij je uitdagingen. Ga langs om door hun oplossingen te browsen of plan nu een afspraak met hen via de Conversation Starter-app!

 • Yuki Default
 • Adminpulse Default
 • Oki O Ki Default 1
 • Penneo Default
 • Bizzoncontrol Default
 • Acerta Default
 • Accountants Academy Default
 • Instaclause Default
 • Xerius logo nav
 • Sumrise Default
 • Ing logo full
 • Image001 2