Stephanie De Bruyne itsme
Terug naar overzicht

Meer delen mét meer privacy: de dataparadox voor burgers

Stephanie De Bruyne

Bedrijf

itsme

Functie

CEO

Stage

Finspiration stage

Uur

15.00 - 15.30

Er komen nieuwe systemen op waarbij burgers hun gegevens kunnen delen met verschillende partijen. Maar hoe kunnen ze zelf de touwtjes in handen houden en bepalen welke gegevens ze delen en met wie? Hoe kunnen ze dat op een makkelijke manier doen zonder in te boeten aan veiligheid? En hoe vinden ze hun weg door het complexe landschap van betrouwbare bronnen, digitale portefeuilles en derde partijen?

Ontdek hoe digitale identiteiten een grote rol zullen spelen in het bij elkaar brengen van al die factoren om een soepele en veilige ervaring te waarborgen.

Over Stephanie

Stephanie De Bruyne is de CEO van itsme®. Met meer dan 7 miljoen gebruikers en meer dan 3000 partners is itsme® een van Europa’s toonaangevendste identiteitsplatformen, gdat het hoogste beveiligingsniveau heeft behaald. In onze moderne samenleving, waar een veilige digitale gebruikerservaring steeds belangrijker wordt, wil ze de toekomst van digitale identiteit in België en de rest van Europa vormgeven.

Stephanie heeft vele jaren ervaring in de financiële en digitale sector. Nadat ze haar masterdiploma Handelsingenieur en kandidaatsdiploma Rechten (KULeuven) had behaald, begon ze haar carrière bij Bain & Company. In 2010 begon ze bij BNP Paribas Fortis, waar ze achtereenvolgens verantwoordelijk was voor digitale kanalen en productmanagement van de Retail & Private Banking business. Binnen die functies werkte ze aan de lancering en integratie van itsme® in de mobiele applicaties van de bank. Op 1 juni 2020 nam Stephanie het roer van itsme® over.

Reserveer jouw ticket voor 2024!