Conversation starter
Terug naar overzicht

Netwerken in real life? Met Conversation Starter leg je makkelijk nieuwe contacten.

Je bent het netwerken wat verleerd - of was er nooit erg goed in - maar je wil wél het maximum halen uit Work Smarter? Dat begrijpen we helemaal. Daarom werken we samen met Conversation Starter, een app die contacten leggen wel duizend keer makkelijker maakt. Vorig jaar werd daar gretig gebruik van gemaakt: in de centrale Conversation Courtyard op Work Smarter vonden meer dan 600 one-on-one meetings plaats. Alsjeblieft, graag gedaan.

Matchmaking voor beginners.

Een gesprek beginnen met iemand die je (nog) niet kent voelt soms wat ongemakkelijk. Conversation Starter haalt die drempel weg. Zelfs als onervaren netwerker leg je zo vlot contact met andere bezoekers en partners op Work Smarter. De app toont je in één oogopslag wie ze zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Interessante bio, een verzoek of aanbod dat je triggert? Reageer online, nog voor het event start of ter plaatse op Work Smarter, en maak een afspraak in real life. Tijd gewonnen, sociale drempel overwonnen en alweer een nieuw businesscontact met wie je zaken kan doen.

Zo werkt de netwerk-app.

Om Conversation Starter te gebruiken, maak je een profiel aan via de startpagina. Niet gelukt? Kom tijdens Work Smarter even langs op de Conversation Starter-stand en we helpen je ter plaatse voort. Een app hoef je niet te downloaden: het platform werkt in elke mobiele browser, zolang die maar up-to-date is.

Eens je geregistreerd bent, kan je contacten leggen en afspraken maken met andere deelnemers. Tien minuten voor we de deuren van Work Smarter openen, krijg je van ons nog een sms met een link naar het platform. We sturen je ook een reminder voor je afspraken, telkens drie minuten voor je meeting start. Zo haal je écht het maximum uit je dag.

Contactgegevens altijd bij de hand.

Van iedereen met wie je een afspraak maakte, heb je automatisch de contactgegevens bij de hand. Dat geldt trouwens niet alleen tijdens maar ook na het event. Je hoeft dus geen visitekaartjes uit te wisselen om ook na Work Smarter contact te houden: alle info vind je makkelijk terug via je afsprakenoverzicht in de app.

Happy networking!