UNIZO2

Kan je niet kiezen? Volg de UNIZO-Route!

Met de zesde editie van Work Smarter heeft Teamleader een wijs event in elkaar gebokst dat inspireert én informeert. Met bijna 40 topsprekers op 6 podia én een radiostation in de aanbieding, zou een mens van minder keuzestress krijgen… UNIZO to the rescue dus. Weet je niet goed wie te kiezen? Volg dan gewoon de UNIZO-route. Onze selectie sprekers is er eentje op maat van de kmo. Ontdek ze hier:

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit

Jeroen De Wit, gastheer van Work Smarter en CEO van Teamleader, en UNIZO delen al jarenlang dezelfde missie: kmo’s versterken en professionaliseren. Als student-ondernemer kwam Jeroen voor het eerst in contact met UNIZO. In 2016-2017 werd Teamleader Beloftevolle kmo van het Jaar en sindsdien is er een mooie samenwerking gegroeid.

Een must-see volgens UNIZO want… het groeiverhaal van Teamleader kan ambitieuze ondernemers enkel inspireren.


Kamal Kharmach

Kamal Kharmach

Kamal Kharmach mag dan wel bekend zijn als comedian, hij is ook een geboren ondernemer. Als het gezicht van het VRT-programma ‘Andermans Zaken’ zie je hoe hij zijn kennis van bedrijfseconomie en zijn ondernemersinstinct inzet om ondernemers door moeilijk vaarwater te loodsen. Tijdens zijn keynote weet hij vol passie en humor zijn liefde voor ‘economisch redeneren’ aan het publiek mee te geven.

Warm aanbevolen door UNIZO aan ondernemers, kleine zelfstandigen en iedereen die erover denkt een business op te starten. Kamal is het levende bewijs dat het heel erg nuttig kan zijn om een ondernemerscoach in te schakelen. Samen weet je meer dan alleen.


Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem is auteur van internationale bestsellers over customer experience. Daarnaast is hij mede-oprichter van inspiratiebureau Nexxworks en social media bureau Snackbytes, deeltijds professor marketing aan de Vlerick business school en gastspreker aan de London Business School. Hij combineert klantgericht denken, de nieuwste technologieën en de menselijke toets in zijn verhalen. Hoe win je als kleine ondernemer het hart en de business van je klanten? In zijn keynote legt Steven uit hoe ondernemers hun klanten “ an offer they can’t refuse” kunnen bieden.

Steven was in het verleden al te gast op verschillende UNIZO-events en is zelf een “offer you can’t refuse” in de line-up van Work Smarter. Zijn boeken worden ook geregeld aangehaald als UNIZO-coaches ondernemers klaarmaken voor de klant van morgen.


Sarah Parent

Sarah Parent

Sarah Parent is CEO, Chief Ecological Officer, van Go Forest. Go Forest brengt gelijkgestemde (bedrijfs)leiders samen die hun positieve impact op de planeet willen vergroten. Daarom biedt Go Forest verschillende mogelijkheden om je bedrijf groener te maken, op maat van de huidige situatie en doelen van jouw bedrijf. Go Forest wil de logische volgende of eerste stap zijn in jouw klimaatverhaal. In maart 2022 won Sarah de Womed Award 2022 voor meest Beloftevolle Vrouwelijke Ondernemer.

Een must-see volgens UNIZO want… Sarah inspireert ondernemers om duurzamer te worden. Zij is tegelijk een rolmodel voor veel vrouwelijke ondernemers of vrouwen die nog een extra zetje nodig hebben om zich als ondernemer te lanceren.


Nehme Darwiche

Nehme Darwiche

Na hun internationale carrière hebben Nehme Darwiche en zijn vrouw Caroline Delbecque zich in Gent gevestigd. Dit powerkoppel stampte de onconventionele Heirloom Hotels uit de grond en zetten daarmee je idee van klassieke hospitality op zijn kop. In hun contactless hotels genieten gasten van vijf-sterren-service. Er is geen receptionist aanwezig, maar een virtuele butler staat 24/7 paraat. Naast de Heirloom Hotels, runnen Nehme en Caroline ook de restaurants van Beiruti en Yokoso en hebben ze het klei-atelier Claymates. Nehme en Caroline wonnen de award voor Beloftevolle kmo in 2021.

UNIZO garandeert een dosis inspiratie aan iedereen die naar dit mooie ondernemersverhaal gaat luisteren. Deze snelgroeiende kmo is actief in Gent, Brussel en Antwerpen en is een absolute trendsetter op vlak van hospitality.


Seppe

Seppe De Baerdemaeker

Ondernemen is een stresserende job met veel verantwoordelijkheid. De CEO is de spilfiguur in heel veel organisaties. En dan geldt: “een gezonde CEO in een gezond bedrijf.” Seppe De Baerdemaeker is coach van CEO’s en ondernemers. In de naam van zelfzorg laat hij zijn coachees zweten en afzien, en ook groeien en sterker worden.

UNIZO vindt dat ondernemen topsport is. En sport is een investering in jezelf op lange termijn. Wie nog lang en gelukkig wil blijven ondernemen, reserveert dus best wat tijd voor het verhaal van Seppe.

Ticketprijs gaat omhoog over:

-dagen
-uren
-minuten
-seconden
Super Speedy Bird
€ 59
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 04.11.2022
Speedy Bird
€ 79
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 11.01.2022
Early Bird
€ 99
excl. BTW vanaf 29.03.2022

Work Smarter verloopt 100% coronaveilig. Als de overheid toch een algemeen verbod oplegt voor indoor events, betalen we je ticket terug.