Podium Work S Marter
Terug naar overzicht

De eerste Work Smarter-keynotes zijn bekend: check ze hier!

Zo veel topsprekers, zo weinig tijd. Nu al checken welk interessant volk je mag verwachten helpt je alles uit je dag te halen. Dit jaar hebben we immers niet minder dan zeven (!) podia. Een spreker kiezen is dus altijd een beetje verliezen. Maar niet getreurd, met dit overzicht weet je waar je moet zijn voor een maximale dosis inspiratie.

Kamal Kharmach

Kamal Kharmach

Wie?

Bekend geworden als comedian en later ook als het gezicht van VRT-programma andermans zaken. Kamal Kharmach is daarnaast docent bedrijfseconomie aan de hogeschool, geboren ondernemer en gefascineerd door alles wat te maken heeft met economie. De valkuilen van beginnende ondernemers kent hij als geen ander.

Wat?

Tijdens deze keynote legt hij alle valkuilen bloot van beginnende ondernemers. Wat vergeten ze vaak? Waar zijn ze blind voor? Kamal duikt in de cijfers en formuleert duurzame en structurele oplossingen.

Een must-see voor ondernemers, kleine zelfstandigen en iedereen die erover denkt een business op te starten.

Saartje Vandendriessche

Saartje Vandendriessche

Wie?

VRT-schermgezicht sinds 2005, auteur van altijd energie en tough body strong mind, en bron van inspiratie als het gaat om fysieke en mentale energie. Vorig jaar verdiepte zich nog in bushcrafting, tegenwoordig gaat ze elke week een andere sportieve uitdaging aan in op de man af.

Wat?

Haar ervaringen brachten Saartje naar de kern van energie: voeding-beweging-slaap en bovenal het mentale aspect, onze mindset. Succes hebben is winnen en dat doe je met de juiste tools. Met de nodige dosis humor deelt Saartje de dos en donts om te evolueren naar een positieve mindset, je motivatie te vergroten en meer discipline te kweken.

Een aanrader voor iedereen die klaar is voor een energieboost en een sprong buiten zn vertrouwde comfortzone.

Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem

Wie?

Steven was erbij op ons eerste work smarter event, dit keer vieren we samen met hem 10 jaar Teamleader. De combinatie tussen klantgericht denken, de nieuwste technologieen en de menselijke toets is de leidraad in zijn verhalen. Hij is auteur van vijf internationale bestsellers over customer experience. Daarnaast is hij mede-oprichter van inspiratiebureau Nexxworks en social media bureau Snackbytes, deeltijds professor marketing aan de Vlerick business school en gastspreker aan de London Business School.

Wat?

Hoe win je als kleine ondernemer het hart en de business van je klanten? In deze keynote toont Steven vier dimensies waarin je als ondernemer kan investeren om het verschil te maken. Zo bied je klanten an offer they can't refuse.

Allen daarheen want Steven Van Belleghem is de autoriteit op het vlak van marketing. Zijn werk werd vertaald in 7 talen en hij won er verschillende prijzen mee, waaronder die van meest innovatieve marketingboek, beste marketingboek en beste internationale businessboek. Als er dus ergens iets te leren valt, is het hier.

Dewi Van De Vyver

Dewi Van De Vyver

Wie?

Dewi Van De Vyver is medeoprichter en ceo van Flow Pilots en leading lady op het vlak van digitale transformatie. Ze denkt graag na over vragen als: waarom drijft technologie mensen en niet andersom? Hoe kunnen we technologie gebruiken voor een beter leven? Waarom verdwijnen inclusiviteit en ethiek zodra de deuren van de directiekamers sluiten?

Wat?

Ondanks de inspanningen om meer vrouwen in de richting van de computerwetenschap te sturen, blijft de vrouwelijke studentenpopulatie afnemen. In deze keynote pleit Dewi voor meer diversiteit in de tech-sector en legt ze uit waarom dat een no-brainer is.

Een inspirerende keynote voor iedereen met een gezonde interesse in technologie, ethiek en diversiteit.

Rick Pastoor

Rick Pastoor

Wie?

Schrijver van het boek Grip en expert op het vlak van slimmer werken. Rick Pastoor was ook hoofd product bij Blendle, waar hij verantwoordelijk was voor de productontwikkeling. Weetje: Rick leerde zichzelf programmeren door de broncode van websites over te typen.

Wat?

Succesvolle producten creëren en een snelgroeiend bedrijf managen, daar weet Rick Pastoor alles over. Tijdens deze keynote onthult hij bovendien het geheim van productief en effectief werken. Spoiler: alles begint en eindigt met het op orde hebben van je eigen systeem.

Niet te missen want elke ondernemer worstelt wel eens met overzicht, een overvolle agenda en eindeloze takenlijsten. Hier krijg je concrete tips die rust, ruimte en richting in je werkweek brengen en tijd creëren om jezelf uit te dagen.

Vicky Buelens

Vicky Buelens

Wie?

Als advocate loodst Vicky Buelens bedrijfsleiders doorheen zakelijke conflicten. Daarnaast schrijft ze opiniestukken voor de tijd en publiceerde ze boeken zoals het handboek ontslag, is facebooken een werkwoord? En fired up. Sinds 2019 is ze zelf ondernemer met haar merk Strawberry Secrets, fine lingerie for young women.

Wat?

De allerslechtste employer branding is een slechte exit, maar ook offboarding kan je gelukkig leren. Het houdt je uit de rechtbank en maakt zelfs van een ontslagen werknemer een ambassadeur. Hoe je dat aanpakt, leer je tijdens deze keynote met waardevolle tips uit Vickys boek fired up.

Niet te missen want als je op een dag medewerkers moet laten gaan, wil je dat zo correct mogelijk doen, zonder schade voor je bedrijf of je werknemers.

Christophe Jauquet

Christophe Jauquet

Wie?

Internationaal erkend auteur en keynote spreker, visionair op het snijvlak van gezondheid, marketing en technologie. Vandaag inspireert Christophe Jauquet bedrijfsleiders om gezondheid en welzijn te integreren in de kern van hun bedrijf. Zijn missie: van de wereld een gezondere en gelukkigere plek te maken, een bedrijfsstrategie per keer...

Wat?

Hoe maak je consumenten gezond en gelukkig? Christophe Jauquet beantwoordt die vraag tijdens deze keynote. Daarvoor bouwt hij op zijn jarenlange ervaring als gezondheidsmarketeer voor ronkende namen als Roche, Pfizer, L'Oréal, Nestle & Pepsi.

Boeiende keynote voor bedrijven die willen inspelen op de nieuwste gezondheidstrends om zo de harten van klanten te veroveren.

Work Smarter start binnen:

-dagen
-uren
-minuten
-seconden
Speedy Bird
Uitverkocht beschikbaar t.e.m. 28.02.2022
Early Bird
Uitverkocht beschikbaar t.e.m. 19.04.2022
Normal price
€ 159
excl. BTW vanaf 20.04.2022

Work Smarter verloopt 100% coronaveilig. Als de overheid toch een algemeen verbod oplegt voor indoor events, betalen we je ticket terug.