Jeroen Els Teamleader
22 december 2022

Work Smarter in een notendop: hét inspiratie-en netwerkevent van het jaar. [Video]

Hét ondernemersfeest van het jaar is terug, al zeggen we het zelf. Nog een reden nodig om er dit jaar (opnieuw) bij te zijn? Wij - of liever: business coach Els Niemegeerts en Fabien Francken van Visma Yuki - geven er drie.

Dat we zelf enthousiast zijn over Work Smarter spreekt nogal voor zich. Maar wat vinden ondernemers eigenlijk van ons evenement? Onze CEO Jeroen De Wit nodigde twee van hen uit voor een fietstocht en een babbel. Over ondernemen, de heikele balans tussen werk, gezin en tijd voor jezelf, en hoe een netwerkevent voor ondernemers in dat plaatje past. Een korte samenvatting.

1. Inspiratie opdoen = een plek voor jezelf

Geen verwijzing naar Virginia Woolf, wel naar iets dat volgens CEO Jeroen De Wit een noodzaak is voor ondernemers: “Als ondernemer heb je nood aan derde plek: thuis, je werk en een plek voor jezelf, waar je energie kan opdoen. Voor mij is dat sporten, wat is dat voor jou?”

Business coach Els Niemegeerts: “Ik wil vooral leren, verder kijken, investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik door online programma’s en coachings te volgen, heel veel boeken te lezen en naar inspirerende sprekers te luisteren op events.” Work Smarter is al jaren een vaste afspraak in haar agenda. “Het is een event waar ik enorm veel energie uithaal. Ik bezoek het al jaren, het is een van m’n favoriete events.”

Jeroen De Wit, CEO van Teamleader: “Als ondernemer investeer je voortdurend, in je bedrijf, in je mensen en in jezelf. Inspiratie opdoen op een event is inderdaad ook investeren in jezelf.

2. Netwerken voor beginners en gevorderden

Netwerken buiten je vertrouwde kring is altijd makkelijker gezegd dan gedaan en corona maakte het er niet eenvoudiger op. Work Smarter heeft de vibe - en zelfs een heuse netwerktool - die netwerken echt stimuleert. Ook als je op dat vlak een beginner bent.


“Zelf ben ik geen goede netwerker”, zegt Els Niemegeerts. Maar naar Work Smarter kijk ik echt uit. Er hangt altijd een positieve vibe.”

“Work Smarter is de ideale combinatie van partners ontmoeten, inspiratie opdoen en netwerken”, vindt Fabien Francken. “Dat laatste heb ik écht gedaan. Ik ontmoette interessante ondernemers, wisselde gegevens uit en na het evenement bleven we met elkaar in contact.”

3. Werk nóg slimmer dankzij onze partners

Bij Teamleader integreren we tal van andere kmo-tools in onze software, zodat onze gebruikers nog slimmer kunnen werken. Op Work Smarter krijg je de kans om al onze partners te ontdekken, van boekhoudpakketten tot marketingtools.

Fabien Francken: “Yuki kreeg een nieuwe drive onder Visma, met veel mogelijkheden voor partnerships, onder andere met Teamleader. Work Smarter is de ideale gelegenheid om bestaande en toekomstige partners te ontmoeten.”


Work Smarter tickets:

-dagen
-uren
-minuten
-seconden
Super Speedy Bird
€ 69
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 23.11.2023
Speedy Bird
€ 79
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 22.02.2024
Early Bird
€ 99
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 04.04.2024

Overheerlijke lunch en licht ontbijt zitten inbegrepen in de prijs. Net zoals netwerken met meer dan 1000 andere ondernemers en koffie in overvloed.