51534239061 e4f7fdb55c k
24 mei 2023

Work Brighter stage by Yuki

Financiële inzichten, duurzaamheid, AI, ondernemerschap en groei. Geen thema blijft onbesproken op het Work Brighter stage van onze partner Yuki.

Olivier Picture

Olivier Verhaege: Where’s the money?

Meten is weten - zéker als het op je financiën aankomt. Om doordachte beslissingen te kunnen maken als ondernemer, heb je een helder inzicht nodig in de cijfers van je resultatenrekening en balans. Liggen de fundamenten er om te investeren? Heb je voldoende reserves om groei mogelijk te maken of moeten we extern kijken? En is jouw bedrijf voldoende financieel gezond voor de volgende stap? In deze keynote nemen we de financiële cijfers grondig onder de loep en leren we de resultatenrekening en balans lezen en, nog belangrijker, doordacht te interpreteren.

Lees meer

Dewi Vermeulen

Dewi Vermeulen: Duurzaam ondernemen: what's in it for you?

Issues en vragen omtrent duurzaamheid, duurzaam ondernemen en ecologische regelgeving? Die komen steeds vaker voor. En jij moet daar als ondernemer je weg in vinden.

De Europese Commissie voert immers, as we speak, heel wat ecologische regelgevingen en richtlijnen door en staat op het punt om het rapporteren over deze materie verplicht te maken. Hoog tijd dus om sustainability monitoring als ondernemer hoog op de lijst van prio’s te plaatsen.

Ben jij klaar om de transitie te maken? In deze keynote tonen we de vele voordelen aan de hand van praktische tips, tricks & tooling, zodat jij niet langer groen hoeft te lachen, maar wél... groen kunt ondernemen!

Lees meer

Jurgen Suls

Jürgen Suls: When AI takes over: de toekomst van ondernemen

Artificial Intelligence. Machine Learning. Automatisering. Het zijn meer dan buzzwords.

Waar ondernemers vroeger het koud zweet kregen van zulke termen, kijkt het bedrijfsleven ondertussen de innovatieve toekomst resoluut in de ogen. En terecht! Het biedt ondernemers immers enorm veel kansen en zal het ondernemerschap drastisch veranderen.

Benieuwd naar welke opportuniteiten er voor het grijpen liggen in de nabije toekomst aan de hand van concrete voorbeelden? Dan is deze keynote een absolute must, dus… op naar de toekomst van ondernemen!

Lees meer

Ellen Jeroen

Ellen Sano & Jeroen De Wit: The highs & lows: ondernemen als rollercoaster

Ondernemen voelt soms als een rollercoaster: dat gevoel kent elke ondernemer.

Jeroen De Wit (Teamleader) en Ellen Sano (Visma I yuki) gaan het open gesprek aan met elkaar en nemen hun eigen ondernemersparcours onder de loep. Van de hoogtes tot de laagtes, van de successen tot de mislukkingen: over een verhaal gesproken waar elke ondernemer zich in zal herkennen! Daarnaast belichten ze de samenwerking tussen Teamleader & Yuki en staan ze stil bij de kern van hun business: ondernemers ondersteunen in het maken van de beste keuzes.

Benieuwd naar de verhalen van Teamleader, Visma I yuki en twee rasechte ondernemers? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Lees meer

Reserveer nog snel je plek!