HLZ 2456
08 mei 2023

Teamleader Podium

Op het Teamleader-podium ontdek je niet alleen de laatste productinnovaties en -nieuwtjes, je leert er ook het meeste uit Teamleader te halen. Hoe je sneller meer deals binnenhaalt bijvoorbeeld, betalingen automatiseert of een gezonde cashflow garandeert. Inschrijven voor de verschillende sessies doe je via Conversation Starter.

Slimmer werken, daar helpt Teamleader haar klanten het hele jaar door mee. Op Work Smarter duiken we dieper in enkele pijnpunten van elke ondernemer en hoe Teamleader daar een oplossing voor biedt. Maar je hoort hier ook als eerste welke vernieuwingen eraan komen in Teamleader. Meer uit Teamleader halen? Of een reden nodig om ermee te beginnen? Hier moet je zijn.

Schrijf je in voor deze sessies via de Conversation Starter app.

Servaas Strobbe: De nieuwe projectenmodule

Servaas

Je projecten managen was nog nooit zo eenvoudig.


Organiseer je project hoe jij het wilt met behulp van een moderne, gebruiksvriendelijke interface. Behoud een compleet overzicht van budgetten, planning en tijdsregistratie.
Converteer offertes vlekkeloos naar projecten en factureer vervolgens wat je wilt, wanneer je wilt.

Benieuwd naar deze (en vele andere) verbeteringen die wij voor projecten gaan introduceren? Je ontdekt het hier als eerste.

Lees meer

Elisabeth Alejandra

Alejandra & Elisabeth: Meer deals, sneller betaald

Hoe zorg je dat er geen leads verloren gaan? Hoe pak je je prospects op het juiste moment vast? En wat doe je met onbetaalde facturen? Customer Success Managers Alejandra en Elisabeth horen deze vragen meer dan eens wanneer ze in gesprek zijn met ondernemers.

In deze workshop laten ze zien hoe je altijd een duidelijk overzicht hebt op je leads en je prospects nauw kunt opvolgen met de web2lead-integratie en de Customer Meeting add-on in Teamleader Focus. En je ontdekt ook hoe je je cashflow gezond houdt dankzij features als de automatische betaalherinneringen, het financiële forecast of QR-codes op je facturen.

Lees meer

Sonal Jonathan

Sonal & Jonathan: Van leads naar betalende klanten

Benieuwd hoe je makkelijker meetings plant met (potentiële) klanten, zonder eindeloos heen-en-weer te mailen om een datum te prikken die voor iedereen uitkomt? En hoe je vervolgens in 1-2-3 een professionele offerte opstelt met je eigen logo, kleuren en lettertype?

Sonal (product manager) en Jonathan (customer success manager) laten in deze workshop zien welke nieuwe features in Teamleader je helpen om je verkoop een boost te geven. Met veel enthousiasme stellen ze de nieuwe contact widget en de vernieuwde offertemodule aan je voor. En daarna kun jij meteen aan de slag om makkelijker, sneller en meer te verkopen.

Lees meer

Amber

Amber van de Walle: Teamleader Orbit: best practices voor de beste agencies

Tijdens de onboarding van nieuwe Teamleader Orbit-gebruikers leren we de beste agencies van heel dichtbij kennen. Amber Van de Walle, Customer Onboarding Coordinator, deelt in deze workshop enkele best practices rond project management, capacity forecast, facturatie, en meer. Geïnteresseerd in de best practices van andere agencies? Klaar om jouw werkwijze in Teamleader Orbit naar een hoger niveau te tillen?

Lees meer

Pieter

Pieter De Geyndt: Nieuwe mobiele app: meer business binnen handbereik

Je ontdekt hier in primeur de vernieuwde mobiele app van Teamleader Focus.

Ben je onderweg naar klanten en wil je snel iets opzoeken over hun historiek? Sprak je met een lead en wil je niet wachten tot je op kantoor bent om alles te noteren? Wil je een factuur maken on the spot en direct jouw klant ter plaatse laten betalen?

Met de vernieuwde app heb je het allemaal op zak.

Lees meer

Tilo Dries

Tilo & Dries: Zet Make & Ponto aan het werk: automatiseer je betalingen en workflows

Slimmer werken, daar maken automatiseringen een groot deel van uit. Want waarom zou je herhalend werk handmatig blijven doen, als dat ook sneller en veel minder foutgevoelig kan?

Tilo, Customer Onboarding Manager, zet al jaren automatiseringen op voor klanten met behulp van o.a. Make en Ponto in Teamleader Focus, en kent als geen ander de voordelen ervan. Samen met Dries, Customer Support, laat hij in deze workshop een hoop user cases zien, de ins and outs van beide integraties en leer je hoe ze ook jouw werk makkelijker kunnen maken.

Lees meer

Meettheteam klein

Romy Tijssen: Abonnementen: de oplossing voor een voorspelbare cashflow voor agencies

Steeds meer agencies bieden abonnementen aan voor periodiek terugkerende werkzaamheden. Maar wat betekent die verschuiving voor bureaus? In deze workshop licht Onboarding manager Romy Tijssen de voor- en nadelen van deze facturatiemethode toe. Waarom zou je voor abonnement kiezen? Wat zijn valkuilen? Hoe bouw je jouw projectmanagement op rond periodiciteit? Welke inzichten haal je uit deze lange termijn flow? En natuurlijk: hoe ondersteunt Teamleader Orbit je daarin?

Lees meer