Conversation starter
07 februari 2024

Netwerken? Met Conversation Starter leg je makkelijk nieuwe contacten.

Een zetje nodig bij het netwerken om het maximum te halen uit Work Smarter? Daar kunnen we bij helpen. We werken samen met Conversation Starter, een app die contacten leggen wel duizend keer makkelijker maakt. Vorig jaar werd daar gretig gebruik van gemaakt: er waren meer dan 1300 one-on-one meetings gepland in de Floraliënhal. You're welcome.

Matchmaking voor beginners.

Een gesprek beginnen met iemand die je (nog) niet kent voelt soms wat ongemakkelijk. Conversation Starter haalt die drempel weg. Zelfs als onervaren netwerker leg je zo vlot contact met andere bezoekers en partners op Work Smarter.

De app toont je in één oogopslag wie ze zijn en wat ze voor je kunnen betekenen. Interessante bio, een verzoek of aanbod dat je triggert? Reageer online, nog voor het event start of ter plaatse op Work Smarter, en maak een afspraak in real life. Tijd gewonnen, sociale drempel overwonnen en alweer een nieuw businesscontact met wie je zaken kan doen.

Zo werkt de netwerk-app.

Als je een ticket hebt gekocht voor Work Smarter krijg je binnenkort een link in je mailbox van Conversation Starter. Via die link maak je een profiel aan. Niet gelukt op voorhand? Kom tijdens Work Smarter even langs op de Conversation Starter-stand en we helpen je ter plekke verder. Een app hoef je niet te downloaden: het platform werkt ook in elke mobiele browser, zolang die maar up-to-date is.

Zodra je geregistreerd bent, kan je contacten leggen en afspraken maken met andere deelnemers. Tien minuten voor we de deuren van Work Smarter openen, krijg je van ons nog een sms met een link naar het platform. We sturen je ook een reminder voor je afspraken, telkens drie minuten voor je meeting start. Zo haal je écht het maximum uit je dag.

Contactgegevens altijd bij de hand.

Van iedereen met wie je een afspraak maakte, heb je automatisch de contactgegevens bij de hand. Dat geldt trouwens niet alleen tijdens, maar ook na het event. Je hoeft dus geen visitekaartjes uit te wisselen om ook na Work Smarter contact te houden: alle info vind je makkelijk terug via je afsprakenoverzicht in de app.

Happy networking!

Programma altijd bij de hand.

Maar de Conversation Starter app vervangt ook het papieren programmaboekje. Zo verspillen we een hoop minder papier en heb jij de volledige line-up altijd op zak. Een keynote missen omdat je niet meer weet wanneer die precies van start gaat? Dat is zó 2022.

Via de app kan je je binnenkort ook inschrijven voor de verschillende workshops. Of je beslist op de dag zelf dat je toch nog die ene workshop wilt bijwonen. Je plek is zo gereserveerd.