Tijdelijke actie: bij aankoop van een Work Smarter-ticket krijg je een gratis deelname aan de Teamleader CRM Classics Tour

Linkedin Work Smarter
09 februari 2024

Naar Work Smarter én gratis meefietsen in één van de voorjaarsklassiekers?

Sport + business = winning combo. Dat weten wij bij Teamleader als geen ander. Want zoals een peloton haar kopman of -vrouw als eerste naar de finish loodst, zo is ook het succes van een bedrijf een team effort.

Daarom – exclusief in februari – krijg je bij aankoop van je Work Smarter-ticket een gratis ticket voor één van de 10 cyclo's uit de Teamleader Crm Classics Tour.

Zo kan je zelf het parcours ervaren van Gent-Wevelgem of de Ronde van Vlaanderen.

Meer nog, tijdens Luik-Bastenaken-Luik, Omloop Nieuwsblad en de Ronde van Vlaanderen organiseren we Work Smarter-business-pelotons: samen met ondernemers én een professionele wielrenner fietsen we langs bekende trajecten en kasseistroken.

Fiets gratis mee!

Teamleader Crm Classics Tour

In 2024 zetten we met Teamleader opnieuw sterk in op wielrennen met initiatieven zoals de Teamleader Crm Classics Tour. Hierbij kan je samen met ons de klassiekers fietsen. Want samen sporten is niet alleen goed voor je gezondheid, het versterkt ook de teamgeest.

Want Teamleader heeft een hart voor ondernemers en hun teams. We ondersteunen hen dagelijks bij hun administratieve uitdagingen met onze makkelijke all-in-one bedrijfssoftware. Maar Teamleader heeft ook een hart voor de koers. Want de koers en het ondernemerschap zijn eigenlijk niet zo verschillend.

Net zoals wielrenners de grenzen van lichaam en geest verleggen om als eerste te eindigen, zetten ondernemers alles op alles om hun doelen te bereiken en van hun zaak een succes te maken. In het peloton moeten renners samenwerken om te versnellen en elkaar naar de zege te helpen. Op diezelfde manier is het succes van elk bedrijf een team effort, hoe klein of groot dat team ook is.

Ontdek de cyclo-kalender