WS 23 Header HR Dome
29 maart 2023

HR dome by SD Worx

Work Smarter zou niks zijn zonder haar partners. Dit jaar zorgt SD Worx voor een uitgediept HR-programma voor iedereen die alles wil weten over payroll, hr-administratie, optimale verloning en het slim inzetten van medewerkers.

Wat doet SD Worx

SD Worx biedt people solutions en staat bedrijven bij in het volledige personeelstraject. Van het betaald krijgen tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van het talent dat jouw bedrijf succesvol maakt. SD Worx zet in op vier kerncapaciteiten om dat succes te garanderen: technologie, outsourcing, expertise en inzichten op basis van data.

"We verbinden mensen met de juiste jobs, helpen hen zich te ontwikkelen en belonen hen zoals het hoort. Bovendien geven we hun de tijd en tools om te focussen op wat ze graag en goed doen en waarvoor ze bij jou hebben getekend. Het resultaat? Werk wordt een waardevol deel van hun leven."

Sprekers & topics in de HR dome

Deze specialisten, nauw betrokken bij HR, geven hun unieke kijk op de veranderende krachten in de sector.

Isabelle Cornelis

Isabelle Cornelis: Verlonen in 2023 is flexibel verlonen, jij doet toch mee?

Wist je dat je als werkgever ondertussen al uit meer dan 80 voordelen kunt kiezen om je werknemers te belonen? Tijdens deze workshop krijg je een algemeen overzicht van de meest gebruikte benefits. We belichten ze vanuit sociaal, arbeidsrechtelijk en fiscaal standpunt en staan ook stil bij de tendens van individueel belonen binnen hetzelfde budget.

Lees meer

Annelies Rottiers

Annelies Rottiers: FUQ (Frequently Unasked Questions) – Ask the HR expert

Van het vinden, het slim en juist verlonen, het organiseren en plannen tot het ontwikkelen van jouw medewerkers, met de tools & de experten van SD Worx maak jij het verschil. Tijdens deze workshop stel jij de vragen, wij geven de oplossingen.

Lees meer

Ellen Van den Brande

Ellen Van den Brande: The perfect match

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op volgende topics: salaris, flexibel werken, cultuur, talent management, rekrutering, digital & human en werkgeluk. Samen vormen deze 7 puzzelstukken The perfect match en helpen ze jou om het juiste talent aan te trekken én te behouden.

Lees meer

Raf Janssen

Raf Janssen: Jouw eerste werknemer: met SD Worx is dat een eitje

Je wil werkgever worden? Geweldig! Daar komen uiteraard een heleboel vragen en uitdagingen bij kijken. Ga ik voor een vaste aanwerving of tijdelijke versterking? Hoeveel kost mijn eerste werknemer? Hoe stel ik een aantrekkelijk verloningspakket samen? Hoe vind ik een geschikte werknemer? Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de meest gestelde vragen.

Lees meer

Jo Demeulemeester

Jo Demeulemeester: SD Worx voor accountants – Value Co-Creation

Wendbaarheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden in de wereld van werk en tewerkstelling vandaag. Daarom noemen we dit tijdperk 'The Age of fluidity', met drie duidelijke trends, die versterkt werden door de coronacrisis: versnelde digitalisering, flexibiliteit werd belangrijker en er was meer aandacht voor de employee experience.

De digitale versnelling heeft er bij SD Worx voor gezorgd dat een toegewijd development team specifieke tools ontwikkelt voor de accountants die een massa aan data registreren en verwerken. Via co-creatie met de accountants zorgen we voor tijdswinst, accuraatheid en efficiëntie. Tijdens deze sessie geven we jullie graag een overzicht van bestaande tools en toekomstige ontwikkelingen.

Lees meer