WS stages 23
12 maart 2024

7x inspiratie: hier moet je zijn op Work Smarter

Slimmer werken, dat doe je niet alleen. Daarom brengen we op Work Smarter een hoop experts, partners en bezoekers samen. Vorig jaar kregen we meer dan 1500 bezoekers over de vloer. Een aantal dat we met de komende editie minstens willen evenaren. Want hoe meer zielen, hoe meer er te leren valt.

Wat mag je verwachten? Uiteraard krijg je de laatste nieuwtje van Teamleader te horen en kan je bij ons terecht voor al je vragen, maar we stillen ook je honger naar kennis, inspiratie en indrukwekkende verhalen.

Hier moet je zijn:

1. Work Smarter stage

Noem het gerust onze main stage, met keynote sprekers die een breed publiek kunnen boeien en bekoren. Onze CEO Jeroen De Wit opent Work Smarter op dit podium en na hem volgen nog enkele topsprekers (wie dat zijn, ontdek je binnenkort hier). Ideaal om je dag in schoonheid te starten of af te sluiten.

2. Growth stage

Groei voor jezelf en je onderneming begint op een podium in 't Kuipke. Van grenzen verleggen tot leiderschap en inclusie, hier ontdek je het allemaal. Met Karel Sabbe (ultraloper), Sandra Balij (Founder van Ctalents), Jan Verlinden (CEO van Ritchie), Caroline van Turennout (directeur Marketing & e-Commerce bij Zeeman) en Jeroen Baert (host van de Nerdland-podcast).

3. Agency Life stage

Je kent Agency Life vooral van video’s en podcasts. Maar één keer per jaar is Agency Life een podium van wel 11 meter breed. 100% unbillable, maar 100% de moeite waard. Met Isaac Diepenhorst (Lead Social & Content bij Bol.com), Isabel Van den Broeck (Managing Director van Creative Belgium), Tom Himpe (Founder van New Game Plan), Peter Van Wijnaerde (Director of Brand Strategies bij Teamleader) en Dave 'The Word Man' Harland (Creative Director van Copy or Die).

4. Finance & Entrepreneurs' Stage

De toekomst van accountancy? Die ontdek je op Work Smarter natuurlijk. Welke (nieuwe) tools zijn onmisbaar voor veilig databeheer? Hoe word je meer dan ‘enkel’ een boekhouder en kan je een echte proactieve adviseur zijn van je klanten? Wat kan AI betekenen voor je efficiëntie en groei? Concrete voorbeelden, inspirerende verhalen en een helder overzicht van het toekomstige accountancylandschap. Zij aan zij met tal van andere vakgenoten bovendien.

  • 52959715153 b6b69d10bb o
  • WS 23 dome 1

5. Studio

Ondernemers leren van ondernemers. Hier krijg je echte verhalen uit de dagelijkse praktijk, gebracht door ondernemers zoals jij. Binnenkort lanceren we de eerste namen, stay tuned!

6. Partners

Geen Work Smarter zonder partners, dat is dit jaar niet anders. Je kan de hele dag door terecht op hun stand voor al je vragen, of om nieuwe oplossingen te ontdekken. Wandel langs, of plan op voorhand een gesprek via de Conversation Starter-app. In de verschillende domes kan je ook terecht voor hands-on workshops waarin ze dieper duiken in nieuwe tools, toepassingen en integraties. Bekijk hier alle partners van Work Smarter 2024.

7. Teamleader Workshops

Wil je echt het maximum halen uit Teamleader? Hier tonen we je alle tips en tricks om meer gedaan te krijgen met minder gedoe. Je hoort er ook als eerste over nieuwe functionaliteiten en integraties. Hoe zet je Teamleader optimaal in om slimmer te werken, je kantoortijd te beperken en meer te verkopen? Ontdek het in onze workshops.

Work Smarter start over:

-dagen
-uren
-minuten
-seconden
Speedy Bird
€ 79
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 29.02.2024
Early Bird
€ 99
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 03.04.2024
General Admission
€ 159
excl. BTW beschikbaar t.e.m. 06.06.2023

Overheerlijke lunch en licht ontbijt zitten inbegrepen in de prijs. Net zoals netwerken met meer dan 1000 andere ondernemers en koffie in overvloed.