Tinne Verschueren V2
Terug naar overzicht

Maak jij als accountant al optimaal gebruik van onze digitale integraties om tijd te winnen?

Tinne Verschueren

Bedrijf

Acerta

Functie

Sales Manager

Stage

ACC dome

Uur

14.20 - 14.50

Digitalisering zorgde voor een shift in de relatie tussen accountants en hun klanten. Klanten verwachten een snellere reactietijd, vlotte communicatie en real-time rapportering. Dit brengt heel wat uitdagingen met zich mee:

  • Analyse op maat voor het bedrijf van je klant
  • Onderzoek naar de beste digitale oplossingen voor je kantoor
  • Kennis en opleiding voor jou en je team

Het is dus van groot belang om de gepaste tools te kiezen om dit te verwezenlijken en deze zo goed mogelijk onderling met elkaar te integreren.

Doe je dit optimaal als accountant dan kan je je rol als adviseur versterken en zo de behoeften van je klant nóg beter begrijpen. Het laat je toe nog een stap verder te gaan en problemen zelfs te identificeren nog voor de klant deze opmerkt.

Bij Acerta zetten we continu in op verdere digitalisering. Zo stelt E-docs accountants in staat om facturen en journaalposten automatisch in te lezen in je boekhoudpakket. Met onze integraties voor de jaarrekening werknemers & bedrijfsleiders gaan we nóg een stap verder. Win tijd en werk nog efficiënter met MyAcerta. Hoe? Kom het te weten tijdens onze workshop.

Over Tinne

Tinne Verschueren heeft 19 jaar Acerta ervaring met specialisatie in de Accountancy sector. Ze is Sales Manager voor het segment Accountants en stuurt het team van Trusted Business Advisors voor Vlaanderen aan. Ze startte haar carrière bij Acerta in 2005 als Dossierbeheerder en zette in de daaropvolgende jaren de stap naar Regioverantwoordelijke, Accountmanager en Trusted Business Advisor. In die jaren bouwde ze een enorme kennis en expertise op van de verschillende Acerta domeinen met een grote affiniteit voor de Accountancy sector.

Reserveer jouw ticket voor 2024!