Tilo Dries

Zet Make & Ponto aan het werk: automatiseer je betalingen en workflows

Tilo & Dries

Bedrijf

Teamleader

Functie

Customer Onboarding / Support

Stage

Teamleader Workshops

Uur

13.40 - 14.10

Slimmer werken, daar maken automatiseringen een groot deel van uit. Want waarom zou je herhalend werk handmatig blijven doen, als dat ook sneller en veel minder foutgevoelig kan?

Tilo, Customer Onboarding Manager, zet al jaren automatiseringen op voor klanten met behulp van o.a. Make en Ponto in Teamleader Focus, en kent als geen ander de voordelen ervan. Samen met Dries, Customer Support, laat hij in deze workshop een hoop user cases zien, de ins and outs van beide integraties en leer je hoe ze ook jouw werk makkelijker kunnen maken.

Het onderwerp van automatisering heeft voor Tilo weinig geheimen meer. Zo is hij Make gecertifieerd, level 4 (advanced), heeft hij al voor veel klanten automatiseringen opgezet, en een reeks workshops gegeven aan partners. Dankzij Tilo's expertise krijg je interessante en gedetailleerde inzichten in de mogelijkheden van automatiseringen.

Ponto heeft dan weer geen geheimen voor Dries. Na Work Smarter heb je nog een kans om hem daar alles over horen te vertellen. Op 15 juni organiseert hij een live webinar over automatiseringen met Ponto. Lees hier meer.

Reserveer jouw ticket voor 2024!