Soukaina Maura
Terug naar overzicht

Present a salary package to die for & win the war-for-commitment

Soukaina Bouddount & Maura Nachtergaele

Bedrijf

Freelance – Payflip

Functie

Compensation & benefits expert — Co-founder & CEO

Stage

De Studio

Uur

11.00 - 11.30

Over Soukiana

Als experte op het gebied van compensation en benefits, begeleidt Soukaina bedrijven bij het ontwerpen en implementeren van een duurzaam strategisch loonbeleid. Dit helpt bedrijven vandaag de juiste talenten aan te trekken en ze te binden op de lange termijn.

Ook is zij docente aan de Karel de Grote Hogeschool, waar ze vakken geeft over compensation & benefits en payroll. Zo stoomt ze een nieuwe generatie HR-professionals klaar.

Daarnaast deelt ze haar expertise met bedrijven via inspirerende keynotes, trainingen en workshops, waarin ze hen begeleidt bij de do's en don'ts van een strategisch duurzaam beloningsbeleid.

Als oprichtster van de allereerste compensation & benefits community in heel België organiseert Soukaina ieder kwartaal een evenement over beloningsgerelateerde onderwerpen - de comp&ben talks.

Tot slot is ze ook auteur van het boek "Belonen met impact - de winst van een eerlijk en toekomstgericht beloningsbeleid", dat wordt gepubliceerd in november 2024.

Over Maura

Maura Nachtergaele is de CEO van Payflip, de SaaS-tool die flexibel belonen voor werknemers en werkgevers makkelijker maakt, en een rijzende ster in het Belgische techlandschap. Ze gelooft enorm in de kracht van loontransparantie en houdt enorm veel van de kleur paars.

Reserveer jouw ticket voor 2024!