Siel Roos
Terug naar overzicht

Teamleader Orbit als glazen bol: de toekomst van succesvolle bedrijfsvoering

Siel Verniers & Roos Martens

Bedrijf

Teamleader

Functie

VP Sales Orbit & Account Executive

Stage

Teamleader dome

Uur

11.00 - 11.30

Leer hoe je verkoopkansen kan spotten en hun impact op je team kan inschatten. Met Teamleader Orbit kan je tijdens projecten de marges en capaciteit bewaken, waardoor je snel en proactief kan bijsturen om achterstand te voorkomen. Wil je weten welke inkomsten nog binnenkomen of welk nieuw personeelslid je moet aannemen? Met Teamleader Orbit hoef je niet te gissen – je bent altijd twee stappen vooruit. Zo kan je de toekomst plannen en voorbereid zijn waneer er iets onverwacht verandert.

Over Siel en Roos

Siel heeft al 8 jaar dienst op de teller bij Teamleader. Als drijvende kracht achter het Orbit-team heeft ze een scherp inzicht in de uitdagingen van de agencymarkt. Siel kent als de beste het belang van sturende managementinformatie, en licht graag toe hoe Teamleader Orbit daarin kan faciliteren.

Als Account Executive heeft Roos jarenlange ervaring in het werken met diverse agencies. Haar inzicht in de markt en het vermogen om de behoeften van klanten te begrijpen en te koppelen aan de mogelijkheden van Teamleader Orbit stelt haar in staat snel de meerwaarde voor jouw agency te analyseren.

Met Siel en Roos aan boord belooft de workshop een schat aan inzichten en praktische tips te bieden voor agencies. Mis het niet!

Reserveer jouw ticket voor 2024!