Elisabeth Servaas
Terug naar overzicht

Plan slimmer met de nieuwe projecten en planning

Elisabeth Demeyere & Servaas Strobbe

Bedrijf

Teamleader

Functie

Customer Success Manager & Senior Product Manager

Stage

Teamleader dome

Uur

13.00 - 13.30

We lanceerden onlangs de nieuwe Planning Booster in Teamleader Focus. In combinatie met de projectmodule die vorig jaar een make-over kreeg, heb je hiermee alle tools in handen om moeiteloos je deadlines te halen. Ontdek hoe je realtime inzicht krijgt in de werklast van je team, hoe je je personeel optimaal inzet (en over- of onderbelasting vermijdt), en strategische beslissingen kan nemen op lange termijn.

Over Elisabeth en Servaas

Elisabeth is al jaren vaste waarde bij Teamleader. Al sinds 2019 werkt ze nauw samen met ondernemers om uit te zoeken wat voor hen specifiek de beste manier van werken kan zijn. Als Customer Success Manager begeleidt ze de klanten in hun beste workflow, waar de projecten vaak deel van uitmaken.

Servaas Strobbe is Product Manager voor Teamleader Focus en is het officieuze boegbeeld van de nieuwe projecten- en planningsmodules. Samen met een team van getalenteerde developers heeft hij deze nieuwe modules recent gelanceerd en is hij nog elke dag druk in de weer met het uitwerken van nieuwe functionaliteiten hiervoor.

Reserveer jouw ticket voor 2024!