Sandra Ballij
Terug naar overzicht

Anders kijken, anders denken, anders doen

Sandra Ballij

Bedrijf

Ctalents

Functie

CEO

Stage

Work Smarter stage

Uur

14.20 - 14.50

Tekort aan toptalenten? Moeite met het invullen van vacatures? Klaar om de ogen te openen voor totaal nieuwe mogelijkheden en talentpool?

Ctalents is een organisatie die geboren is uit noodzaak en neergezet is vanuit onze kracht. We kijken verder dan beperkingen en zien in plaats daarvan het ongekende potentieel van individuen. We delen graag de inzichten waarmee je gegarandeerd anders gaat kijken binnen je eigen organisatie.

Met een ambitieuze en flexibele aanpak bij organisaties zoals de ABN AMRO, Politie, PwC, en ING zetten we woorden om in daden. Gedreven door onze toptalenten zetten we ons in voor een inclusieve samenleving waarin iedereen gelijke kansen heeft en organisaties versterkt worden. We geloven dat talent geen grenzen kent en zijn vastberaden om barrières te doorbreken. Maak kennis met de mogelijkheden van mensen met oog voor detail of juist kunnen horen wat er wel bedoeld wordt maar niet gezegd.

Word geïnspireerd en leer hoe disability inclusion nieuwe marktkansen (en dus omzet) kan opleveren. Hoe je ook nog daarmee kan zorgen voor een nieuwe toevoer vanuit een andersoortige talentpool.

Tijd om anders te gaan kijken!

Over Sandra

Sandra Ballij is een gepassioneerde serial social entrepreneur en de oprichter van Ctaste, Sign Language Coffee Bar en Ctalents. Ze heeft een diepgewortelde overtuiging dat ieder individu, ongeacht eventuele beperkingen, een uniek talent bezit dat gezien, gehoord en gewaardeerd moet worden. Haar missie is om de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam te verlagen en organisaties ermee te verrijken.

Sandra is een visionair en gelooft in anders kijken, denken en doen. Ze heeft Ctalents opgericht vanuit de noodzaak om verandering te brengen en heeft het laten uitgroeien tot een succesvolle detacheringsorganisatie die zich inzet voor inclusie en talentontwikkeling. Ze is vastberaden om barrières te doorbreken, innoveert organisaties en creëert kansen voor mensen die vaak nog niet gezien worden in verschillende sectoren.

Met haar inspirerende leiderschap en persoonlijke betrokkenheid heeft Sandra al honderden mensen geholpen bij het vinden van werk en heeft ze talloze prijzen gewonnen voor haar inzet. Ze is een ware voorvechter van duurzame inclusie en haar werk is een inspiratie voor anderen die streven naar een inclusieve samenleving waarin ieders talent wordt erkend en gewaardeerd.

Scoor nu je Super Speedy Bird-ticket