Sana Peggy
Terug naar overzicht

The dark side: waarover er gezwegen wordt op de werkvloer

Sana Sellami en Peggy De Prins

Bedrijf

Universiteit Antwerpen & Antwerp Management School

Functie

Board member / DEI expert – Senior onderzoeker

Stage

De Studio

Uur

12.20 - 12.50

Over Sana

Dr. Sana Sellami is een strateeg en vooraanstaand expert in DEI, gedreven om organisatorische groei te bevorderen door de kracht van diversiteit en inclusie. Met een sterke achtergrond in HR en een diepe passie voor het creëren van inclusieve omgevingen, brengt Sana een schat aan expertise om organisaties te helpen bloeien. Ze is gedreven door data en benadert elk probleem met een data driven blik. Ze ondersteunt bedrijven op vlak van strategie- en cultuurtransformatie, employer branding, change management & DEI vraagstukken. Sana is ook een dynamische spreker, trainer, en facilitator, die maatwerk levert voor elk evenement om inclusie te promoten en positieve actie te stimuleren.

Over Peggy

Peggy De Prins is senior onderzoeker en professor aan de Antwerp Management School. Zij publiceerde recent het boek ‘The dark side. Waarover er gezwegen wordt op de werkvloer’. Hierin geeft ze een overzicht van de verschillende dark sides van werk en management(innovatie). Er wordt ook stilgestaan bij de vraag hoe je deze donkere kanten kunt benoemen, begrenzen of omdenken. Want zodra stilte wordt doorbroken, kan er sneller worden overgegaan tot aanvaarding en verandering.

Binnen Antwerp Management School is Peggy De Prins academisch verantwoordelijke voor de Master in Strategic Human Resources Management. Ze is ook senior onderzoeker in het Expertisecentrum Next Generation Work binnen de school. In dit Expertisecentrum wordt zowel academisch als praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek verricht en wordt ook veel belang gehecht aan onderzoekvalorisatie. Dit wordt steeds in samenwerking gedaan met diverse kennispartners en stakeholders. Centrale thema’s hierbij zijn o.a. werkbaar werk, duurzame loopbanen, sociale dialoog, de toekomst van werk, een leven lang leren, mentaal welzijn, diversiteit en inclusie.

Reserveer jouw ticket voor 2024!