Samuel Eggermont

NFT's en de Metaverse als nieuw creatief canvas voor merken en makers

Samuel Eggermont

Bedrijf

OG Studio

Functie

Co-Founder

Stage

Agency Life Stage

Uur

14.20 - 14.50

Web3, blockchain, NFT's, de Metaverse... Het zijn modewoorden die je het afgelopen jaar wellicht hebt gehoord. Maar wat zijn het precies en hoe levert die nieuwe technologie jouw merk voordeel op? Deze keynote geeft een begrijpelijke inleiding tot Web3 met inspirerende voorbeelden van hoe merken en bedrijven de technologie voorbij de hype hebben gebruikt.

Je ontdekt ook hoe NFT's en de Metaverse agencies helpen om creativiteit en storytelling te herwinnen. Digitale marketing heeft de creativiteit onder druk gezet en is voornamelijk bezig met statistieken, clicks en conversies. Kan Web3 agencies een nieuw canvas bieden om hun creativiteit de vrije loop te laten? Hoe Web3-technologie jouw merk en bureau kan helpen in de digitale wereld van morgen, hoor je van Samuel.

Over Samuel

Samuel Eggermont, medeoprichter van OG Studio, is een Web3 expert die bedrijven helpt om die nieuwe technologie zo goed mogelijk te gebruiken. Met een achtergrond in zowel technologie als business, geeft Samuel een unieke kijk op het gebruik van Web3 om je doelstellingen te bereiken. Samuel is je go-to gids voor het navigeren in de spannende wereld van Web3.

Reserveer jouw ticket voor 2024!