Romy Gregory
Terug naar overzicht

De 5 Essentiële KPI’s voor Agencies

Gregory Reynolds-Payne & Romy Tijssen

Bedrijf

Teamleader

Functie

Sales Development Representative & Onboarding Manager

Stage

Teamleader dome

Uur

14.20 - 14.50

Op welke KPI’s moet je sturen om je agency succesvol te runnen? In deze sessie kijken Gregory en Romy naar de vijf favoriete Key Performance Indicators (KPI’s) van bureaus en hoe die helpen om beter te sturen. Omzetgroei, projectmarges of billability? Aan de hand van praktische voorbeelden en bruikbare inzichten ontdek je hoe het effectief meten van deze KPI’s ook jouw resultaten kan verbeteren.

Over Romy en Gregory

Romy is Onboarding Manager bij Teamleader Orbit en brengt twee jaar aan toegewijde ervaring binnen het bedrijf met zich mee! Met een portfolio dat meer dan 50 bureaus beslaat, beschikt ze over diepgaande kennis en expertise om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun workflow- en rapportageprocessen. Ze excelleert in het begeleiden van bedrijven door naadloze overgangen en het ontsluiten van het volledige potentieel van Teamleader Orbit.

Gregory, Sales Development Representative (SDR) bij Teamleader Orbit, gaat dagelijks in gesprek met agencies om hun behoeften te begrijpen en te laten zien hoe Teamleader Orbit hun operaties kan verbeteren. Hier komt hij in contact met de uitdagingen waarmee bureaus worden geconfronteerd in hun dagelijkse operaties en rapportage. Gregory is toegewijd aan het uitrusten van agencies met dè tool die ze nodig hebben om te slagen, zodat ze effectief gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Teamleader Orbit.

Reserveer jouw ticket voor 2024!