Merete Hverven

Shaping the future of society through technology [ENG]

Merete Hverven

Bedrijf

Visma

Functie

CEO

Stage

Growth Stage

Uur

15.40 - 16.20

We leven in turbulente tijden, met heel wat onzekerheid. Bedrijven staan daardoor voor verschillende uitdagingen. Hoe zorg je dat je personeel aan boord blijft en hoe trek je nieuw talent aan, zonder de kosten uit het oog te verliezen? Hoe zorg je voor voldoende cashflow wanneer veel van je klanten het moeilijk hebben?

Degelijke bedrijfssoftware biedt uitkomst bij dit soort uitdagingen, en zorgt er bovendien voor dat je bedrijf efficiënter wordt en je medewerkers gemotiveerd blijven.

Over Merete

Als CEO wijdt Merete Hverven haar tijd aan het waarborgen van de voortdurende groei en het succes van Visma.

Als voormalig Deputy CEO en Chief HR Officer richt Merete zich op het versterken van Visma's positie door het werven en behouden van de juiste mensen en door nauw samen te werken bij overnames en herstructureringen. Ze heeft de organisatie ontwikkeld met een sterke focus op de klant en de cultuur van Visma verenigd door middel van go-to-market strategieën.

Merete Hverven kwam in 2011 bij Visma als HR Director voordat ze in 2013 toetrad tot het executive team als Chief Human Resources Officer. Ze is een gepassioneerd pleitbezorger van diversiteit en gelijkheid op de werkplek en heeft verschillende programma's geïnitieerd om de diversiteit binnen de organisatie te vergroten. Merete werd in 2019 door ODA Award Woman uitgeroepen tot een van de top drie invloedrijke vrouwen in technologie.

Reserveer jouw ticket voor 2024!