Linda Emmery
Terug naar overzicht

Feedback; de booster voor innovatie in je bedrijf

Linda Emmery

Bedrijf

Visma

Functie

People Director

Stage

Adminpulse dome

Uur

12.20 - 12.50

Feedback is een hot topic, maar slaagt het er bij jouw bedrijf in om vernieuwing te stimuleren?

In mijn keynote neem ik je mee naar de essentie van feedback en bied ik praktische tips om een stimulerende werkomgeving te creëren voor al je collega's.

Ik toon aan dat feedback een cruciale rol speelt bij innovatie. Een hint: jouw persoonlijk leiderschap speelt hierbij een sleutelrol.

Ik zal concrete tips delen om dit verder te ontwikkelen. Hoe we bij Visma een krachtige feedbackcultuur hebben opgebouwd die leidt tot een overvloed aan ideeën en inzichten?

En hoe dit zich vertaalt in positieve effecten op de organisatieprestaties? Tijdens de key take-aways deel ik enkele waardevolle inzichten met je!

Over Linda

Als People Director bij Visma is Linda Emmery gespecialiseerd in het aanpakken van complexe organisatievraagstukken zoals het acquireren, laten groeien of samenvoegen van bedrijven.
Ook heeft zij in 4 jaar tijd gezorgd voor de HR onboarding van meer dan 40 bedrijven in de Visma groep en minstens evenzoveel strategische senior leaders aangetrokken.
Haar hart ligt in het met een brede visie op alle aspecten van de organisatie samenwerken met ondernemende directies.

Haar missie: gezamenlijk een werkomgeving neerzetten waarin collega’s zich niet alleen gezien en gehoord voelen, maar ook kunnen floreren en bijdragen aan het succes van de organisatie.
Hoe; vanuit verbinding, pragmatisch en met humor. In 2023 stond zij met trots in de finale van de HRTop100 Leader in Nederland. Buiten het kantoor tref je haar vaak zingend aan, waarmee ze haar creativiteit voedt en haar evenwicht bewaart!

Scoor nu je Super Speedy Bird-ticket