Quirijn
Terug naar overzicht

Winnen met leadgeneratie

Quirijn Kleppe

Bedrijf

LeadInfo

Functie

Head of Product & Growth

Stage

Partner Stage

Uur

12.15 - 12.35

Keynote

Leadgeneratie wordt steeds belangrijker voor bedrijven, zowel offline en online. Er is veel onduidelijkheid waar je moet starten met online leadgeneratie. Onderzoek wijst uit dat de grootste uitdagingen op marketinggebied het genereren van websiteverkeer en leads zijn, ook gaat het vooral om de kwaliteit van deze leads. In deze sessie hoopt Quirijn je mee te nemen in hoe jij een volwassen leadgeneratie model opzet binnen jouw organisatie. Aan het eind van deze sessie weet je waar jouw organisatie staat en wat je moet doen om naar de volgende fase door te groeien in het model om uiteindelijk een ‘World-Class leadgeneratie’ te hebben.


Over Quirijn

Als Head of Product & Growth bij Leadinfo ligt zijn belangrijkste focus op het maximaliseren van de groei van de scale-up. Naast zijn werk als productmanager houdt hij zich bezig met growth marketing, business intelligence en het opbouwen van strategische partnerschappen.

Work Smarter verloopt 100% coronaveilig. Als de overheid toch een algemeen verbod oplegt voor indoor events, betalen we je ticket terug.