Profielfoto Worksmarter
Terug naar overzicht

AI-workflow optimalisatie met Microsoft Copilot en Apple

Kurt Verbunt

Bedrijf

Lab9 Pro

Functie

Microsoft Sales Specialist

Stage

KMO dome

Uur

13.40 - 14.10

We maken steeds meer gebruik van AI-technologieën zowel in een professionele omgeving als in privé omgeving. ChatGPT is een van deze technologieën die we niet meer kunnen wegdenken. Maar ook Microsoft heeft de AI-afrit niet gemist en heeft Copilot de tool in handen die onze productiviteit alleen maar kan verhogen.

Microsoft Copilot, de AI-assistent, integreert naadloos met je favoriete ontwerpsoftware en biedt slimme suggesties en automatisering voor complexe taken. Of je nu bezig bent met grafisch ontwerp, tekstverwerking of data-analyse, Copilot helpt je zo efficiënter te werken door repetitieve taken te verminderen en je creatieve ideeën sneller tot leven te brengen.

Zet naast deze baanbrekende technologie de krachtige hardware tools van Apple en je krijgt de ideale basis voor het gebruik van dergelijke AI-functies zoals Microsoft Copilot.

Sluit je aan in deze break-out sessie en ontdek hoe Lab9 Pro jouw onderneming op weg helpt met de AI-technologie van Microsoft en Apple.

Over Kurt

Kurt Verbunt is Microsoft Sales Specialist voor Lab9 Pro en helpt hierbij klanten van Lab9 Pro de juiste keuze maken voor hun Microsoft-applicatie en integratie.

Scoor nu je Super Speedy Bird-ticket