Profielfoto Worksmarter
Terug naar overzicht

AI-workflow optimalisatie met Adobe Firefly en Apple

Koen Degrande

Bedrijf

Lab9 Pro

Functie

Application Trainer & Specialist

Stage

KMO dome

Uur

12.20 - 12.50

De kracht van AI in onze samenleving is al even gekend, maar wat is de toegevoegde waarde van Adobe en Apple hierin? Ontdek dit tijdens de break-out sessie van Lab9 Pro. We staan stil bij Adobe’s baanbrekende AI-technologieën, waaronder Adobe Firefly, waarmee je jouw grafische creaties naar een hoger niveau tillen.

Adobe Firefly, de AI-gedreven creatieve suite, biedt tools die complexe taken automatiseren, waardoor je meer tijd hebt voor innovatieve en originele ontwerpen. Met functies zoals geavanceerde beeldherkenning, slimme objectselectie en geautomatiseerde aanpassingen, maakt Firefly het mogelijk om in recordtijd verbluffende resultaten te bereiken. Of je nu werkt aan foto’s, illustraties of video’s, de integratie van AI zorgt voor precisie en efficiëntie die handmatige processen ver overstijgen.

Daarnaast is krachtige hardware van uiterst belang, want met de nieuwe Apple toestellen met nanotechnologie vormt dit het ideale platform voor het gebruik van Adobe’s AI-functies. Met ongeëvenaarde snelheid, grafics van hoge kwaliteit en betrouwbare prestaties, zorgen deze toestellen ervoor dat je altijd het maximale uit Adobe Firefly haalt.

Sluit je aan op deze break-out sessie en maak kennis met de nieuwst AI-technologie van Adobe en Apple.

Over Koen

Koen Degrande is Application Trainer & Specialist bij Lab9 Pro, hij traint ondernemingen gebruik te maken van de nieuwste technologieën van Adobe en Microsoft.

Scoor nu je Super Speedy Bird-ticket