Danny Jo
Terug naar overzicht

Accountancy - the road to efficiency

Jo Demeulemeester & Danny De Pourcq

Bedrijf

SD Worx & Xerius

Functie

Sales Manager KMO & Commercieel Verantwoordelijke Xerius

Stage

SD Worx dome

Uur

13.40 - 14.10

Hoe gaan accountants vandaag de dag op zoek naar efficiëntie en tijdswinst en hoe spelen SD Worx en Xerius daarop in? Danny De Pourcq en Jo Demeulemeester leggen het je graag uit tijdens deze sessie. Samen reiken wij de hand naar de accountancy wereld en tonen we het resultaat van deze co-creatie. We nemen je mee in de flow rond bedrijfsleidersbezoldiging en hoe onze integratie jouw tijd kan besparen. We tonen welke tools jou én jouw klant vooruit kunnen helpen en hoe de doorstroom van data in elkaar zit. We zijn continu op zoek naar nieuwigheden op gebied van efficientie en digitalisatie en sluiten graag af met een interactief gesprek met het publiek om zo samen te bouwen aan deze road to efficiency.

Over Jo & Danny

Jo Demeulemeester - Sales Manager KMO SD Worx
Met een achtergrond in boekhouding en btw fiscaliteit is Jo steeds op zoek naar mogelijkheden om complexiteit en administratieve taken om te zetten in digitale verwerkingsprocessen. Make it simple!

Danny De Pourcq - Commerceel Verantwoordelijke Xerius
Danny volgt de accountancy sector al 25 jaar op de voet. Hij is ervan overtuigd dat de accountant meer dan ooit de vertrouwenspersoon nummer 1 blijft voor de ondernemer. De accountant speelt namelijk een belangrijke sleutelrol bij de groei van elke onderneming.

Reserveer jouw ticket voor 2024!