Jeroen Baert
Terug naar overzicht

Artificial Intelligence: Where we are, how we got there and where we’re going

Jeroen Baert

Bedrijf

Nerdland

Functie

Comedian

Stage

Work Smarter stage

Uur

13.40 - 14.10

Wat is Artificiële Intelligentie wél en wat is het niet? Wat is generatieve AI? Hoe werken ChatGPT en Dall-E? Wat zijn de sterktes en zwaktes van de huidige AI-technieken? Wat is de impact van AI op onze maatschappij en de manier waarop we werken en informatie verzamelen? Hoe ziet de toekomst van AI-technologie eruit? Hoe kan je op dit moment AI slim inzetten?

Een antwoord op al deze vragen vindt u in deze lezing, waarin Jeroen Baert al informerend én entertainend de huidige buzz rond AI op een humoristische en kritische manier onder de loep neemt.

Over Jeroen

Jeroen Baert studeerde in 2010 af als Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen en deed onderzoek in de Computer Graphics groep van de KU Leuven.

Als wetenschapscommunicator en comedian (o.a. Belgische Improvisatie Liga) maakt hij deel uit van het Nerdland-project van Lieven Scheire, bekend van o.a. de populaire Nerdland wetenschapspodcast.

Hij is regelmatig te gast in duidings- en panelprogramma’s op radio & tv en trekt momenteel het land door met keynotes over topics zoals Artificial Intelligence, Metaverses en meer.

Jeroen houdt ervan om op humoristische wijze hypes te ontleden en zijn publiek mee te nemen langs alle aspecten van de nieuwe technologieën die op ons afsteven.


Scoor nu je Super Speedy Bird-ticket