Isabel Van den Broeck
Terug naar overzicht

Advertising not only reflects society. It shapes it.

Isabel Van den Broeck

Bedrijf

Creative Belgium

Functie

Managing Director

Stage

Agency Life stage

Uur

13.40 - 14.10

In 2019 voerde Creative Belgium een nulmeting uit binnen de agency sector. Zo goed als alle topics kwamen aan bod: van hoe mensen denken over salaris en flexibel werken, tot gelijke kansen, geluk, stress en meer. Het was de eerste keer dat er zo diep werd gedoken in deze sector.

De nieuwe resultaten van 2023 zullen ongetwijfeld een grote invloed hebben op de toekomst van agencies. Hoe divers zijn we nu eigenlijk? Waar moeten we aan werken? De industrie heeft behoefte aan meer mensen die de populaire cultuur vertegenwoordigen. Creative Belgium gelooft dat diversiteit en inclusie in het DNA van een bureau verweven moeten zijn. Als dat de kern vormt van hoe je werkt, kan dat niet anders dan leiden tot geweldige resultaten.

Over Isabel

Isabel is als Managing Director van Creative Belgium verantwoordelijk voor de groei van de commerciële creatieve sector in België. Ze zet zich in voor meer creativiteit en wil meebouwen aan een sterke gemeenschap van creatieve denkers. Met haar jarenlange ervaring in branding en marketing begrijpt ze dat merken goed gedijen dankzij gepassioneerde en getalenteerde mensen, die een sterke visie neerzetten waarmee consumenten zich emotioneel verbinden.

Reserveer jouw ticket voor 2024!