Henk de Blauw
Terug naar overzicht

No-code: automatiseren en creëren zonder code

Henk de Blauw

Bedrijf

Operative

Functie

No code Expert

Stage

KMO dome

Uur

14.20 - 14.50

Automatisering en software op maat waren lange tijd onbereikbaar of onbetaalbaar voor KMO’s vanwege de relatieve lange ontwikkeltijd en hoge kosten. No-code heeft hier echter verandering in gebracht. Software koppelen, taken automatiseren en processen digitaliseren zijn toegankelijker dan ooit. Traditioneel coderen is passé; de toekomst wordt zonder code gebouwd.

No-code, een innovatieve ontwikkelmethode die weinig tot geen programmeercode vereist, maakt het eenvoudiger dan ooit om digitale oplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van ondernemers. Het evenaart de mogelijkheden van traditionele ontwikkelmethodes, maar dan in een fractie van de tijd en tegen een fractie van de kosten.

Verwacht praktische voorbeelden en inzichten over automatisering en no-code development, van eenvoudige scenario’s tot complexe processen. Krijg antwoord op vragen als: Hoeveel meer zou je kunnen bereiken als je workflow automatisch en foutloos liep? Zijn er grenzen aan no-code? Is no-code wel betrouwbaar, veilig en schaalbaar? Hoe snel verloopt het ontwikkelingsproces? En niet te vergeten: waar past Artificial Intelligence in het verhaal? Droom groot, zonder code!

Over Henk

Als no-code specialist, levert Henk deskundig advies aan bedrijven over het implementeren van no-code en low-code oplossingen, gericht op het stroomlijnen van hun processen. Zijn onderneming, Operative, specialiseert zich in het ontwikkelen van websites en webapplicaties, het integreren van software, en het automatiseren van processen. Het doel? Ondernemingen voorzien van significante tijdwinst, gebruiksgemak, en een boost in efficiëntie. Operative is erkend als een van de weinige wereldwijde Make.com partners met het Level 5 - Expert certificaat.

Reserveer jouw ticket voor 2024!