Securex
Terug naar overzicht

Shyfter en Securex: De Perfecte Match voor Efficiënt Personeelsbeheer

Guy Verbrugghe & Elena Dimou

Bedrijf

Key Account Managers

Functie

Securex & Shyfter

Stage

KMO dome

Uur

15.00 - 15.30

Shyfter, partner van Securex, is een SaaS-software die een complete oplossing biedt voor KMO’s die hun personeelsbeheer willen stroomlijnen.
Dankzij deze tool besparen KMO’s tijd en kunnen zij hun personeelskost optimaliseren door een efficiënt roosterbeheer en nauwkeurige tijdsregistratie. Alle essenties voor een soepele personeelsadministratie zijn opgenomen: correcte en tijdige dimona-aangifte en een digitaal arbeidscontractbeheer. Kortom, Securex en Shyfter combineren dankzij hun partnership de nodige expertise in HR en in software.

Over Guy

Guy Verbrugghe helps employers to sustainably excel in renumeration & wellbeing. With more than 10 years’ experience in payroll and human capital he advises companies with their challenges for a futureproof HR.
Securex is known to provide Payroll & Legal Services, Health & Safety Solutions & HR Consulting for more than 90.000 employers and 140.000 entrepreneurs.

Over Elena

Elena is een gepassioneerde en dynamische accountmanager bij Shyfter, een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in tijdbeheer en HR-oplossingen voor kmo's.
Met meer dan 5 jaar ervaring in de SaaS-technologie blinkt Elena uit in het begrijpen van de behoeften van klanten en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen die hun productiviteit optimaliseren.
Elena is momenteel bij Shyfter verantwoordelijk voor belangrijke partnerships met organisaties zoals Securex. De integratie van Shyfter met Securex biedt onze klanten aanzienlijke tijd- en productiviteit voordelen.

Scoor nu je Super Speedy Bird-ticket