0010 Gert Engelen

Verdien beter

Gert Engelen

Bedrijf

Boox Business booster

Functie

Founding Partner

Stage

Accountancy Stage by AdminPulse

Uur

12.20 - 12.50

'Beter verdienen' kun je op verschillende manieren bekijken. Je kunt méér verdienen en er dus financieel op vooruit gaan, maar het gaat ook over wat je waard bent. Verdien je het als accountant om dag in dag uit gewoon maar facturen te verwerken en fiscale staten op te stellen?

Meer geld overhouden aan interessanter werk, dat gebeurt niet vanzelf. Dat moet verdienen. Je moet je als accountant onderscheiden van de rest door échte toegevoegde waarde te bieden aan je klanten. Welke inspanningen zijn daar nu precies voor nodig?

Maar het draait natuurlijk ook om de klant, want ook die verdient beter. En als jij beter werk levert, krijgt je klant natuurlijk betere service.

Over Gert

Gert Engelen houdt van ondernemers, cijfers en technologie. Als voormalig kredietanalist en docent aan de UHasselt, UCLL en PXL blijft ondernemingsstrategie is één van zijn grote liefdes. Gert is de eeuwige student: in 2000 onderzocht hij hoe kmo’s worden bediend door banken en accountants, hij schreef er zijn eerste masterscriptie over.

Gert is oprichter en bezieler van BOOX, een modern accountantskantoor met een duidelijke visie op adviseren en ondernemen. Schaalvergroting? Niet als het een doel op zich is. Samen met zijn team gaat hij diep: klanten grondig leren kennen, doelstellingen formuleren, plannen maken en er volledig voor gaan. 100% engagement met inzet van slimme technologie en op basis van goede afspraken.

Reserveer jouw ticket voor 2024!