52958661657 0b29ae7397 o
Terug naar overzicht

Certified Teamleader Partners afterwork

Exclusief voor Certified Teamleader Partners

Stage

KMO dome

Uur

17.15 - 18.00

Onze Certified Teamleader Partners staan altijd klaar om nieuwe klanten succesvol te laten starten met Teamleader Focus of om bestaande klanten te helpen net wat slimmer te werken met onze bedrijfssoftware. Als ware ambassadeurs zijn zij de lokale digitale helden voor veel ondernemers.

Vandaag vinden meer dan 450 leden elkaar in de (online) Teamleader Partner Community. Daar helpen ze elkaar om het meeste uit Teamleader Focus te halen en op die manier ook hun klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Geen beter moment dan Work Smarter om al onze partners samen te brengen om inzichten en successen te delen en natuurlijk ook het glas te heffen op hun waardevolle bijdragen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Toost: we beginnen met een welkomstdrankje om het ijs te breken en de dag goed af te sluiten/ de avond goed in te zetten.

  • Partner Business Insights: we delen enkele facts & figures uit onze groeiende gemeenschappelijke business.

  • De groeiende partner community: we staan even stil bij de groei en ontwikkeling van onze dynamische community.

  • Partner Day: we blikken alvast vooruit naar de Partner Day en Partner Value Awards.we blikken alvast vooruit naar de Partner Day en Partner Value Awards.

  • Netwerken: nog meer kans om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

Deze afsluiter van Work Smarter voor de Sales- en Service Partners van Teamleader Focus gaat door in de Kmo Dome van 17u15 tot 18u00. Het belooft een waardevolle sessie te worden waar we onze partners kunnen bedanken en hen kunnen voorzien van nieuwe inzichten en inspiratie om nog succesvoller te worden met Teamleader Focus.

Voeg deze afterwork-sessie toe aan je eigen agenda via de Conversation Starter.

Scoor nu je Super Speedy Bird-ticket