Emma
Terug naar overzicht

Van leads naar deals met de Lead Capture Booster

Emma Decuyper

Bedrijf

Teamleader

Functie

Business Developer

Stage

Teamleader dome

Uur

12.20 - 12.50

Hoe zorg je dat er geen enkele lead verloren gaat? Hoe pak je je prospects op het juiste moment vast? En hoe maak je dan echt een deal van een lead?

In deze workshop laten we zien hoe de Lead Capture Booster van Teamleader Focus het vóór je doet. Ontdek hoe je makkelijk afspraken plant zonder eindeloos heen-en-weer te mailen om een datum te prikken en hoe je automatisch gegevens verzamelt uit je contactformulieren. Met deze booster weet je op elk moment in welke fase je lead zich bevindt, zodat jij die moeiteloos kan opvolgen.

Over Emma

Als Business Developer bij Teamleader heeft Emma dagelijks de kans om nauw samen te werken met klanten en leads. Tijdens deze interacties ontdekte ze de kracht van Lead Capture en hoe het bedrijven aanzienlijk vooruit helpt bijvoorbeeld in het verhogen van de conversie. Wist je dat Lead Capture eigenlijk een slimme combinatie is van drie andere krachtige tools? Tijdens haar workshop kom je te weten welke dit zijn en hoe je ze optimaal kunt benutten om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Reserveer jouw ticket voor 2024!