0011 Ellen Schmit

CFO as a service: De adviserende rol van de accountant in de praktijk

Ellen Schmit

Bedrijf

ORF Boekhouding & Fiscaliteit

Functie

Fiscaal Accountant

Stage

Accountancy Stage by AdminPulse

Uur

13.00 - 13.30

Ellen Schmit vertelt over de veranderende rol van de accountant: van boekhouder naar proactieve adviseur van de ondernemer.
Hierbij komt aan bod hoe het accountantskantoor zich hiervoor kan organiseren, welke acties je kan ondernemen om je klanten en medewerkers mee te nemen in deze change. Ellen spreekt hierbij uit eigen ervaring en neemt op een interactieve manier de accountants mee in een verhaal waarbij ze het belang van strategie, ontwikkeling, digitale tools en ambitie benadrukt.

Over Ellen

Ellen Schmit heeft ondertussen al 15 jaar ervaring als fiscaal accountant. Ze behaalde haar diploma in accountancy-fiscaliteit aan de hogeschool in Brussel. In 2011 behaalde ze na enkele jaren praktijkervaring haar erkenning bij het Instituut. Ze versterkt met veel enthousiasme het team bij ORF Boekhouding & Fiscaliteit te Mechelen. Als senior accountant en manager zet ze zich in voor zowel de klanten, de medewerkers als de organisatie van het kantoor. Daarnaast spreekt ze ook geregeld voor organisaties, waaronder hogescholen. Als oud-student kan ze haar ervaringen zo meegeven aan de volgende generatie accountants.

Reserveer jouw ticket voor 2024!