We Are energy

Energising the workplace: een rondetafelgesprek over het verbeteren van de menselijke energie en het welzijn in jouw organisatie

Elke Geraerts, Paul Van Den Bosch, Kristof De Smet

Bedrijf

We Are Energy

Stage

De Studio

Uur

12.50 - 13.30

Menselijke energie is dé cruciale factor voor succes in elke organisatie. Een gezond en energiek team kan effectiever samenwerken, betere beslissingen nemen en meer creativiteit en innovatie stimuleren. Maar hoe kunnen organisaties ervoor zorgen dat hun medewerkers vol energie en gemotiveerd blijven?

In het rondetafelgesprek komen 3 wellbeing experts samen om te bespreken hoe organisaties kunnen zorgen voor een energieke en gezonde werkomgeving. Ze bespreken onderwerpen zoals de impact van fysieke, mentale, emotionele en spirituele energie op de gezondheid en het welzijn van medewerkers, de belangrijke rol van welzijnsinitiatieven en de invloed van leiderschap bij het creëren van een energieke cultuur.

Dit rondetafelgesprek biedt waardevolle inzichten voor iedereen die een gezonde en florerende werkomgeving wil creëren. Dit gesprek geeft je praktische tips en inspirerende ideeën om aan de slag te gaan

Over de sprekers

CEO bij Better Minds at Work Elke Geraerts, CEO bij Energy Lab Kristof De Smet, en topsport- en executive coach Paul Van Den Bosch bespreken het verband tussen gezonde werknemers en succesvolle bedrijven.

Reserveer jouw ticket voor 2024!