Screenshot 2024 05 17 at 15 59 31
Terug naar overzicht

De accountant van morgen, een hoogtechnologisch snufje!

Dieter Coppens

Bedrijf

Bookkeepers

Functie

Managing Partner - Gecertificeerd fiscaal accountant

Stage

Adminpulse dome

Uur

14.20 - 14.50

De accountancy wereld is volop in beweging, gedreven door digitalisering, technologische innovatie en veranderende marktdynamieken. Deze veranderingen brengen spannende kansen met zich mee voor de sector. Hoe zullen de accountants van morgen eruitzien? Welke doelen stellen we als accountantskantoor en welke essentiële stappen moeten we zetten om onze ambities te realiseren? Dieter belicht tijdens zijn presentatie de veelbelovende toekomst van het accountancy beroep. Hij benadrukt het belang van communicatie, samenwerking,engagement en het slim inzetten van technologie. Ontdek samen met Dieter hoe deze sleutelfactoren de basis vormen voor een veerkrachtige en toekomstbestendige praktijk.

Over Dieter

De accountancy wereld is volop in beweging, gedreven door digitalisering, technologische innovatie en veranderende markt dynamieken. Deze veranderingenbrengen spannende kansen met zich mee voor de sector. Hoe zullen de accountants
van morgen eruitzien? Welke doelen stellen we als accountantskantoor en welke essentiële stappen moeten we zetten om onze ambities te realiseren? Dieter belicht tijdens zijn presentatie de veelbelovende toekomst van het accountancy beroep. Hij benadrukt het belang van communicatie, samenwerking, engagement en het slim inzetten van technologie. Ontdek samen met Dieter hoe deze sleutelfactoren de basis vormen voor een veerkrachtige en toekomstbestendige praktijk.

Scoor nu je Super Speedy Bird-ticket