Cedric Vercamer
Terug naar overzicht

Accountancy 2.0: De impact van e-learning en kennisplatformen op professionele groei

Cedric Vercamer

Bedrijf

Accountants Academy

Functie

Founder

Stage

ACC dome

Uur

13.40 - 14.10

Hoe blijf je als accountant efficiënt op de hoogte van alle nieuwigheden? In deze sessie onderzoekt Cédric de steeds belangrijker wordende rol van continu leren en kennisbeheer in de accountancysector.

Deze keynote geeft meer inzichten in het Accountancy Academy-platform en toont aan hoe het jou als accountant ondersteunt in groei, ontwikkeling en innovatie, maar ook bijdraagt tot de kennisdeling binnen jouw kantoor. Zo krijgt iedere medewerker de kans om zich verder te ontplooien en kennis te vergaren.

Cédric verkent de integratie van op maat gemaakte leertrajecten, interactieve opleidingsvideo's en real-time voortgangsrapportages. Die zijn allemaal ontworpen om zo efficiënt mogelijk te leren. Ontdek hoe de oplossingen van Accountancy Academy niet alleen de kennis en vaardigheden van individuele medewerkers verrijken, maar ook bijdragen aan de cultuur van je kantoor en aan het aanwerven van nieuwe medewerkers.

Over Cédric:

In 2015 behaalde Cédric zijn Master Handelswetenschappen, waarna hij onmiddellijk startte bij een multinational gespecialiseerd in de rekrutering van accountancy professionals. Gedurende vijf jaar bouwde hij zijn expertise en ervaring op in de accountancysector. In 2020 richtte hij de startup Accountants Academy op, een online kennisplatform gespecialiseerd in de accountancysector.

Deze startup is de voorbije 4 jaar getransformeerd tot de grootste online opleidingsverstrekker en kennisplatform voor accountancy in Vlaanderen. In december 2023 werd Accountants Academy overgenomen door Visma om samen de accountancysector nóg beter en sneller te kunnen bedienen van de juiste oplossingen.


Reserveer jouw ticket voor 2024!