Carolien Van Den Bosch

De kracht van verandering: verander je denkpatronen, transformeer je gedrag

Carolien Van Den Bosch

Bedrijf

Better Minds at Work

Functie

Author, Keynote Speaker

Stage

We Are Energy Stage

Uur

15.00 - 15.30

Persoonlijke doelen formuleren en zelf richting geven aan je werk en leven, zorgen voor visie en motivatie. En toch botsen we vaak op processen die we niet in de hand lijken te hebben. In deze sessie leer je hoe je jouw denkwijzen en gewoontes kunt transformeren en hoe je hiermee een positieve verandering in jouw leven en binnen je organisatie kunt bewerkstelligen.

In haar keynote gaat Carolien Van Den Bosch dieper in het op belang van het veranderen van je denkpatronen om zo je gedrag te transformeren. Vaak zijn we geneigd om vast te houden aan onze oude gewoontes en denkwijzen, zelfs als deze niet meer effectief zijn. Ons lichaam en brein houden nu eenmaal niet van verandering. Door bewust te worden van onze denkpatronen en deze te veranderen, kunnen we onze mindset verruimen, ons gedrag aanpassen en de impact op onze omgeving vergroten.

Over Carolien

Carolien Van Den Bosch is professioneel spreker en coach, en co-auteur van het boek De Ideale dag. Ze heeft een sterke holistische expertise op het gebied van fysiek en mentaal welzijn, en door de combinatie met haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, is ze een veelgevraagd spreker bij diverse (internationale) organisaties. Ze wordt als executive coach geraadpleegd door bedrijfsleiders en is daarnaast een ideale sparringpartner binnen de organisaties om een welzijnsbeleid vorm te geven. Vanuit Better Minds at Work werkt ze mee aan een positieve impact op mens en maatschappij. En dat is haar doel: individuen en organisaties helpen door middel van inspiratie en begeleiding. Samen betere, gezondere en gelukkigere levenspaden creëren.

Reserveer jouw ticket voor 2024!