WS Mechelen Map V2

Slimmer werken begint hier

Teamleader wil ondernemers helpen om slimmer te werken. Zeker in uitdagende tijden is het belangrijk dat we ondernemers ondersteunen, zodat ‘iedereen mee’ is. Dat doen we met onze slimme work management software, maar ook met slimme content die inspireert en waarmee je aan de slag kunt.

Dit was Mechelen ‘22

Om te zorgen dat ‘iedereen mee’ is, dat is nu belangrijker dan ooit, kwamen we naar je toe in Mechelen. Vier dagen lang bracht Teamleader ondernemers samen om slimmer te werken. In tal van workshops leerden ze meer overzicht te creëren, efficiënter meetings te plannen en inzicht te krijgen in hun cijfers. En lieten zich inspireren door topsprekers (en elkaar).

Inspirerende talks

“We hebben gezonde kmo’s, met creatieve ondernemers die wel weten hoe ze moeten omgaan met een crisis.”

Praktische tips

“Ik kan veel tijd winnen door automatisatie. En die tijd kan ik efficiënter besteden."

Work Smarter On Tour Kevin Boone 20

Ook slimmer werken?

Probeer Teamleader Focus gratis uit en ontdek hoe je efficiënter kunt werken. 

Probeer het 14 dagen gratis

Veelgestelde vragen

 • 1. Wat is Teamleader en waarom kwamen jullie naar Mechelen?

  Meer gedaan, minder gedoe. Daar zorgt Teamleader voor. Zo'n 15.000 Europese ondernemers en hun teams maken dagelijks gebruik van Teamleaders work management software om te verkopen, factureren en werk te plannen. En dat alles op één plek. Van IT agency’s en digitale marketeers helemaal tot loodgieters en bouwbedrijven.

  Maar we helpen ondernemers niet alleen slimmer werken met onze software. We komen ook naar je toe met Work Smarter On Tour. Daar helpen we je om je zaak efficiënter te runnen met praktische workshops, 1-op-1 hulp, en natuurlijk inspiratie van topondernemers.

 • 2. Waar vind ik meer Work Smarter content?

  Work Smarter, dat doe je het hele jaar door. Teamleader ondersteunt ondernemers niet alleen met slimme work management software, maar ook met de juiste content. Ontdek hier verhalen van andere ondernemers. Verhalen waar je wat mee kunt.

  Wil jij elke maand nieuwe Work Smarter content rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je dan in op de Work Smarter-nieuwsbrief.

 • 3. Waarom mag ik Work Smarter On Tour niet missen?

  Het is dé ideale netwerkgelegenheid, zeker voor lokale ondernemers. Je krijgt er gratis inspiratie bovenop van topsprekers en leert je zaak slimmer runnen met Teamleader Focus of Orbit in onze workshops.

  Maar je kunt ook al je vragen over Teamleader stellen: wil je iets weten over je eigen Teamleader-account of heb je nog wat vragen voor je met Teamleader zou beginnen? Kom langs en vraag maar raak.

 • 4. Kan ik Teamleader Focus uitproberen?

  Dat kan. Twee weken lang kun je een trial-versie gebruiken om te kijken of het wat is voor jou en je team. Je hoeft geen credit card-gegevens achter te laten.

  Toch niet je ding? Dan stop je er gewoon mee. Makkelijker kan bijna niet.

  Dat wil ik proberen!