Netwerken via Conversation Starter

Netwerken is een belangrijk onderdeel van Work Smarter, zowel voor onze bezoekers als onze partners. En we maken het je opnieuw makkelijk om mensen te ontmoeten dankzij Conversation Starter. (En een netwerkzone die zich uitstrekt over de hele Floraliënhal). De app gebruik je ook om je plek te reserveren voor workshops.

Conversation Starter White

Netwerken wordt makkelijker met de Conversation Starter app
Zodra je een ticket hebt gekocht, kan je je profiel aanmaken in de app. Daar kan je nu al in contact komen met de andere aanwezigen. Waarom wachten tot 1 juni om te beginnen met netwerken?

1300+

Meetings via onze netwerktool

"Dankzij Conversation Starter ga je naar huis met heel veel nieuwe contacten.”

52185222597 afca820b62 k

"Deze app verlaagt meteen de drempel om mensen aan te spreken op zo'n groot event als dit.”"

HIL3719

Hoe werkt het?

  • Zodra je een ticket voor Work Smarter koopt, krijg je een link doorgestuurd van app@mg.conversationstarter.net om je profiel aan te maken.

  • Registreer je via die link en maak een profiel aan. Geen link ontvangen? Je krijgt binnenkort nog een reminder in je mailbox.

  • Vervolledig je profiel met een omschrijving van je bedrijf, wie je wilt ontmoeten, en welke kennis en ervaring jij kan aanbieden.

  • Laat je contactgegevens achter en het netwerken kan beginnen!

  • Conversation Starter dient bovendien ook als je digitale programmaboekje: je ziet er de line-up, maar je kan er ook je plek voor workshops mee reserveren.

Kan je niet wachten om te beginnen met netwerken? Koop dan snel je toegangsticket en kom nu al in contact met de andere aanwezigen!

Koop je ticket en begin nu al te netwerken
HLZ 2110

Online programmaboekje

Binnenkort vind je via de Conversation Starter app ook ook de volledige programmatie terug. Zo maken we ons programmaboekje wat groener (want papier uitgespaard) en kan jij makkelijk je eigen dagprogramma samenstellen.

En in de app zul je je ook kunnen inschrijven voor de verschillende workshops.

Network 2

Tijdens het event

  • Geen app nodig: je hoeft niets te downloaden, het platform werkt makkelijk in elke (up-to-date) mobile browser.

  • SMS: 10 minuten voor het event begint krijg je een SMS met een link naar het platform.

  • Ready? Set? Network! 3 minuten voor elke respectievelijke meeting krijg je nog eens een SMS'je voor die specifieke ontmoeting.

Network 3

Na het event

Mooi, al die meetings, maar moet je heel de dag met visitekaartjes lopen sleuren? Natuurlijk niet. In de lijst met afgelopen meetings vind je steeds de contactgegevens terug van de personen met wie jij een ontmoeting plande. Zo kan je ook na Work Smarter nog makkelijk contact opnemen.