Saartje Vandendriessche

#NOOITMEERMOE

Saartje Vandendriessche

Bedrijf

VRT

Functie

Auteur & trainer

Uur

Heb je last van energiedips? Van een moeheid die je niet meteen kan verklaren? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Met de nodige portie humor legt Saartje vakkundig de do’s en don’ts uit. Haar ervaringen brachten Saartje naar de kern van energie: voeding-beweging-slaap en bovenal het mentale aspect (onze mindset).

Verder staat volgens Saartje succes hebben gelijk aan winnen. En dat succes kunnen we stimuleren met de juiste tools. Onze hersenen zijn een heel mooi instrument, maar ze spelen maar al te vaak valse noten.

Hoe evolueren we naar een positieve mindset? Hoe kunnen we onze motivatie en onze discipline vergroten? Probeer uit die comfortzone te komen, door jezelf te blijven uitdagen.

Saartje Vandendriessche is sinds 2005 een bekend schermgezicht van de VRT. Tegenwoordig presenteert ze het programma ‘Op De Man Af’ waarbij ze het iedere week in een sportieve uitdaging opneemt tegen een bekende man. Verder bracht ze al twee succesboeken uit: ‘Altijd Energie’ en ‘Tough Body Strong Mind’.