SCALING UP1 scaled 1 1

Scaling Up [ENG]

Verne Harnish

Bedrijf

Scaling Up: A Gazelles Company

Functie

Keynote Speaker & Coach

Uur

Het is 12 jaar geleden dat Verne Harnish's boek Mastering the Rockefeller Habits voor het eerst uitkwam. Scaling Up: How a Few Make It... and the Rest Don't (Rockefeller Habits 2.0) is de eerste grote herziening van deze business klassieker.

In Scaling Up delen Harnish en zijn co-auteurs praktische tools en technieken om een onderneming te laten groeien zonder jezelf dood te werken - en er zelfs plezier in te hebben.

De keynote van Verne is gericht op elk bedrijf dat wil groei ambieert, en is up-to-date met de uitdagingen van vandaag, zoals het vinden en behouden van nieuw talent, uitdagingen in de logistieke keten, en de prijsdruk veroorzaakt door inflatie.

Het runnen van een bedrijf gaat uiteindelijk over vrijheid. Scaling Up laat ondernemers zien hoe ze die vrijheid kunnen bereiken, ongeacht hoe groot en ingewikkeld een bedrijf wordt.

Verne Harnish is ook de oprichter van de wereldberoemde Entrepreneurs' Organization (EO), met meer dan 16.000 leden wereldwijd, en was vijftien jaar lang voorzitter van EO's première CEO programma gehouden op MIT, een programma waarin hij vandaag de dag nog steeds les geeft.