Hadisa

Ondernemen: Topsport op mentaal niveau

Hadisa Suleyman

Bedrijf

Real estate agent

Functie

Founder

Uur

Ondernemen: Topsport op mentaal niveau

Ondernemen is hot: tegenwoordig heeft iedereen wel één of andere (side) business. Maar waarom blijven er van al die starters na een paar jaar slechts een handvol over? Talent en skills brengen je ver, maar wat jou echt onderscheidt van andere ondernemers is je EQ en vooral je mentale weerbaarheid.
En laat dat nu net iets zijn waar het reguliere onderwijs te weinig aandacht aan besteedt.

Hadisa is geboren in Gent als kind van een Ghanese vader en een Belgische moeder. Als tiener had ze moeite om haar weg te vinden en daarom dachten velen dat ze het niet ver zou schoppen.
Maar dat deed ze wel.

Haar droom, die volgens velen onbereikbaar was, is bewaarheid geworden. En ze gelooft dat iedereen, ongeacht afkomst, naam, geaardheid of geloofsovertuiging , groots kan dromen. Daarom probeert ze mensen rondom haar te inspireren en bezoekt ze, als inspirational speaker, scholen en aandachtswijken.

In 2016 richtte ze Estate Of Mind Real estate agents op, hét vastgoedkantoor dat zich onderscheidt door de liefde voor wat ze doen. Alles wat ze in dit leven onderneemt, doet ze met passie, enthousiasme én het allerbelangrijkste: met heel haar hart.