Christophe Jauquet

Making your customers healthy & happy

Christophe Jauquet

Bedrijf

Gezondheidsexpert

Functie

Auteur & Keynotespreker

Uur

Christophe Jauquet is keynote spreker, auteur en expert op het gebied van gezondheidsbeleving. Hij inspireert farmaceutische bedrijven en consumentenmerken over de hele wereld met zijn gezondheidstrends en -toekomstvisies.

Christophe schreef het marketingboek, Healthusiasm - making customers healthy & happy. Daarin legt hij uit waarom mensen actief bezig zijn met hun gezondheid & geluk en wat dat betekent voor bedrijven en merken. Ook legt hij uit hoe merken het hart van hun klanten kunnen veroveren door bewust om te gaan met de gezondheidstrend van vandaag: iedereen streeft ernaar om gezond & gelukkig te zijn.

Healthusiasm is een beweging van mensen, die zich meer dan ooit bewust zijn van hun fysieke en mentale gezondheid en die zelf ook healthusiast zijn om hun gezondheid en geluk actief te bevorderen. Elk bedrijf is een gezondheidsbedrijf.

Healthusiasm wil klanten gezond en gelukkig maken. Het creëert waarde en onderscheidt zich van de concurrentie door zich te richten op de behoeften en verwachtingen van klanten en hoe die willen leven.