Aelbrecht

Financiering zoeken, beter vroeg dan laat.

Aelbrecht Van Damme

Bedrijf

WinWinner, The Harbour & Investee

Functie

Founder

Uur

NOT YOUR AVERAGE FINANCE DUDE

Keynote

Aelbrecht licht graag de belangrijkste trends toe en hoe je daar als onderneming bij de zoektocht naar financiering rekening mee kan én moet houden. Hoe bepaal je een financieringsstrategie, welke kanalen kan je combineren, en hoe vertaal je jouw groeiplannen in de juiste funding?
Preparation is key! Een sterk en geloofwaardig dossier gecombineerd met een goede kennis van de belangrijkste financiers bepaalt jouw kans op succes. De nodige tips & tricks op basis van enkele succescases kunnen alvast inspireren.

Over Aelbrecht

Aelbrecht Van Damme startte zijn carrière als M&A advocaat bij de zakenadvocatenkantoren Allen & Overy en Eubelius. Sinds 2017 is Aelbrecht actief als ondernemer en stond hij mee aan de wieg van het bekende crowdlendingplatform WinWinner & funding agency The Harbour.

Recent kwam door ook nog het angelnetwerk Investee bij. De voorbije jaren hielp Aelbrecht meer dan 300 jonge en groeiende ondernemingen aan financiering via alle mogelijke kanalen zoals angels, VC, overheden, crowdfunding, banken in België en buurlanden. De impact van covid was ook in de financieringsmarkt duidelijk voelbaar en zal ook gevolgen hebben op lange termijn.